Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

BRIGITTE BARDOT ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ:”ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΩ”

lbkbbbk
ΔΠορφύρης/Π Σταφυλά

Όταν κλήθηκε να αντιδράσει όσον αφορά τον αποκεφαλισμό του Γάλλου ομήρου Hervé Gourdel, η Brigitte Bardot δήλωσε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στο ειδησεογραφικό δίκτυο Europe 1, ότι θα “ξέσκιζε τους Ευρωπαίους τζιχαντιστές που πηγαίνουν να πολεμήσουν στην Συρία και το Ιράκ και μετά επιστρέφουν στις χώρες τους”.


nknknl

Ο αποκεφαλισμός του Hervé Gourdel στην Αλγερία από ισλαμιστές τρομοκράτες,προκάλεσε ένα κύμα συγκίνησης και αλληλεγγύης στην Γαλλία.

Την προηγούμενη των γενεθλίων της για τα 80 χρόνια της η Brigitte Bardot δήλωσε στο πλατό του Europe 1 ότι θα ήθελε “να ξεσκίσει τους Ευρωπαίους τζιχαντιστές που πηγαίνουν στην Συρία και το Ιράκ για να παλέψουν στο πλευρό της ISIS”.

“Δεν μπορούμε να κάνουμε τα ίδια στους μικρούς μαλάκες;”
“Δεν μπορούμε να κάνουμε τα ίδια και στα κωλοπαιδαράκια που παλεύουν στο πλευρό των ισλαμιστών και μετά επιστρέφουν στην Γαλλία;”
“Εάν έπιανα έναν στα χέρια μου θα τον ξέσκιζα”
Μετά πρόσθεσε:
“Θα τον έστελνα σε αυτούς τους μάγκες για να δείξουμε ότι όποτε αυτοί σκοτώνουν έναν Γάλλο εμείς θα σκοτώνουμε έναν τζιχαντιστή.Το Ισλάμ πραγματικά με τρομάζει”
Αυτά δήλωσε ευθαρσώς, η Γαλλίδα σταρ της δεκαετίας του 60 που εδώ και χρόνια απέχει από την show bis  , αρνούμενη να κάνει πλαστικές για να διατηρήσει ζωντανό το είδωλό της. Ασχολείται με ένα ίδρυμα για αδέσποτα ζώα, επιλογή που φανερώνει και τις εμπειρίες κάθε sex symbol από τους ανθρώπους.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: