Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Δύο χρόνια μετά στέλνουν στο εδώλιο πάλι τον Η.Κασιδιάρη για τoν τηλε-καυγά με την Κανέλλη

dced-1
Η άσκηση της δικαιοσύνης στην Ελλάδα πλέον είναι τήνει να καταστεί απίστευτα μεροληπτική κατά του 3ου σε δύναμη κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου.
 
Φαίνεται η υπόθεση με τις νόμιμες καραμπίνες που για το δικαστήριο είχαν μετατραπεί σε "πυρηνικό" οπλοστάσιο δεν μπορεί να 'τραβήξει' για πολύ και έτσι μετά από 2 χρόνια κατηγορούν τον ήδη προφυλακισμένο Βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλία Κασιδιάρη για την θεατρική θα μπορούσαμε να πούμε on air "επίθεση" σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου με την εκδίκαση να γίνεται άμεσα πλέον το πρωί της Πέμπτης στο Β΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο Ηλίας Κασιδιάρης. 
 
Περίπου δύο χρόνια μετά το περιστατικό πρόκειται να δικαστεί ο Ηλίας Κασιδιάρης για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη, μετά την άρση της ασυλίας του από τη Βουλή.

Δεν είναι ίσως τυχαίο ότι η απόφαση συμπίπτει με την ξαφνική για κάποιους ανακοίνωση του Σαμαρά για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.
 
Η ύπαρξη ενός από τα πιο ενεργητικά στελέχη του κόμματος ως προς την άσκηση του κυβερνητικού ελέγχου στην φυλακή φαίνεται να εξυπηρετεί το σύστημα και γι αυτό η φίμωση ίσως είναι γι αυτούς το καλύτερο φάρμακο. 
 
Ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι αποφασισμένος να μη ζητήσει αναβολή της δίκης του, εκφράζοντας την επιθυμία να μεταχθεί το πρωί από τον Κορυδαλλό στα δικαστήρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: