Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Σφοδρή επίθεση Μ.Σουλτς κατά Β.Σόϊμπλε: «Η Ελλάδα βυθίζεται στη φτώχεια και εσύ πλουτίζεις από τους τόκους»

Σφοδρή κριτική  κατά του Γερμανού ΥΠΟΙΚ Β.Σόιμπλε εξαπέλυσε ο υποψήφιος σοσιαλδημοκράτης καγκελάριος Μάρτιν Σουλτς , κατά την παρουσίαση των θέσεών του, ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου.


Ο Γερμανός υποψήφιος για την καγκελαρία κατηγόρησε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών ότι ενώ η Ελλάδα βυθίζεται στη δίνη μιας ανεξέλεγκτης φτώχειας ο ίδιος πλουτίζει από τους τόκους που πληρώνει η Ελλάδα.

Φυσικά η κριτική αυτή δεν απευθύνεται μόνο στον Σόιμπλε αλλά και στην πολιτική του προϊστάμενο την Γερμανίδα καγκελάριο Α.Μέρκελ η οποία φαίνεται να έχει πλήρη γνώση των παιχνιδιών του Γερμανού υπουργού Οικονομικών.

«Ο Σόιμπλε καταγράφει χοντρά κέρδη από τους τόκους που πληρώνει η Ελλάδα για τα δάνεια», είπε πιο συγκεκριμένα ο Σούλτς για να συνεχίσει σε ακόμη πιο οξύς χαρακτηρισμούς:

«O Σόιμπλε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την επιβολή της 13ης περικοπής συντάξεων στην Ελλάδα. Και ενώ χιλιάδες οικογένειες βυθίζονται ακόμα πιο βαθιά στη φτώχεια, ο Σόιμπλε καταγράφει ταυτόχρονα χοντρά κέρδη από τους τόκους τους οποίους πληρώνει η Ελλάδα για τα δάνεια της βοήθειας».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: