Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Επέτειος 25ης Μαρτίου στην άδεια Αθήνα -Πτήσεις μαχητικών και κατάθεση στεφάνου

Σε μία άδεια Αθήνα, χωρίς στρατιωτική παρέλαση, αλλά με κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη τιμήθηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου, λόγω του κορωνοϊού.


Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνου προς τιμήν των ηρώων της Επανάστασης του 1821, πάνω από την πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί διέλευση 4 μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000/-5 της Πολεμικής Αεροπορίας και 6 ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού.




Υπεθυμίζεται πως λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό, κατ' εξαίρεση, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, ημέρα εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, στις 11:00, κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, με μέριμνα της Βουλής, από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων και τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό οι πολιτικοί αρχηγοί κρατούν απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους όπως κατέγραψε η κάμερα.



Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: