Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Οι ελληνικές ΕΔ γελάνε με τους Τούρκους: Τρακτέρ ρυμουλκεί τουρκικό όχημα στον Έβρο

 

Εμπόλεμη παραμένει η κατάσταση στον Έβρο, καθώς ακόμα και ανήμερα της Εθνικής Επετείου οι Τούρκοι κομάντος και λαθρομετανάστες επιχειρούν να διαρρήξουν το φράχτη στα σύνορα και να περάσουν παράνομα στη χώρα.

Οι ενέργειες των Τούρκων και των μεταναστών εντοπίζονται και αντιμετωπίζονται άμεσα από τους ακούραστους φύλακες των Ελλήνων που προστατεύουν τα σύνορα εδώ και λίγες εβδομάδες.

Τα τουρκικά οχήματα τα οποία επιχειρούν στην περιοχή του φράχτη, είτε μεταφέροντας μετανάστες, είτε πολεμοφόδια όπως δακρυγόνα, είτε ακομη προσπαθούν να ρίξουν το φράχτη τραβώντας τον με ιμάντες, έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές πλέον, καθιστώντας τις προσπάθειες των Τούρκων τουλάχιστον τραγελαφικές.

Ανήμερα 25ης Μαρτίου επιστράτευσαν ένα τρακτέρ προκειμένου να ρυμουλκηθεί ένα από τα οχήματα τα οποία χρησιμοποιείται εναντίον της Ελλάδας.


Πέρα όμως από τη ζημιά, οι Τούρκοι κομάντος είχαν να αντιμετωπίσουν και την καζούρα των Ελλήνων σκοπών, όπως αναφέρει το thrakinea, οι οποίοι κρατούν Θερμοπύλες 24 ώρες, χωρίς να καμφθεί το ηθικό τους ούτε στιγμή.

Όπως ανέφερε και νωρίτερα το Πενταπόσταγμα, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στις Καστανιές του Έβρου, οι προσπάθειες ενίσχυσης αλλά και επέκτασης του φράχτη αποτροπής στα ελληνοτουρκικά σύνορα, ακόμα και σήμερα 25η Μαρτίου, ημέρα εθνικής επετείου.


Την ίδια στιγμή που γινόταν η έπαρση της σημαίας και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου, παρουσία της Περιφερειακής πολιτικής, στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας, ειδικά οχήματα του στρατού μετέφεραν όπως βλέπετε στο βίντεο του Evros-news.gr, αυτές τις μεγάλες σιδερένιες κατασκευές που τοποθετούνται από τα ειδικά συνεργεία είτε στον υπάρχοντα φράχτη για να ενισχυθούν τα σημεία που έχει γίνει προσπάθεια να καταστραφούν, είτε στο δάσος των Καστανεών απ’ όπου επιχειρούν αρκετές φορές οι ορδές των κατευθυνόμενων απ’ τους Τούρκους τζιχαντιστών-λαθρομεταναστών να παραβιάσουν ομαδικά τα σύνορα μας.

 
 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: