Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ... Οι Ελληνικές Αρχές εξατάζουν σενάριο «σύλληψης» και ΟΜΗΡΙΑΣ Ελλήνων αστυνομικών/στρατιωτικών στον Έβρο, από τους τούρκους...

Ξένο ΜΜΕ μας προειδοποιεί ακόμη και για σενάριο πιιθανής σύλληψης Ελλήνων αστυνομικών/στρατιωτικών στον Έβρο, για αυτό και έχουμε την παρουσία 1000 Τούρκων κομάντος εδώ και ημέρες στην περιοχή.


Ταυτόχρονα η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ) και ο στρατός προετοιμάζονται επίσης για το ίδιο σενάριο που αφορά την πιθανή σύλληψη Ελλήνων συνοριακών αξιωματούχων ή μελών των ενόπλων δυνάμεων, που θα μπορούσαν τυχαία να περάσουν στο τουρκικό έδαφος ή λόγω τουρκικής επιχείρησης.


Σκοπός είναι στο σενάριο αυτό, να εκβιάσει στην συνέχεια η Τουρκία την Ελλάδα έχοντας "ομήρους".



Οι εντάσεις μεταξύ των ελληνικών και τουρκικών δυνάμεων παραμένουν υψηλές κατά μήκος της παραμεθόριας περιοχής, ενώ πηγές αναφέρουν ότι την Τετάρτη οι Τουρκικές Ειδικές Δυνάμεις έριξαν πυρά προς την κατεύθυνση ενός οχήματος του ελληνικού στρατού, χωρίς λόγο.



Τα πυρά σε ελληνικό όχημα ήρθαν λίγες μέρες μετά από ένα άλλο περιστατικό που αφορούσε και πάλι τουρκικά πυρά κατά μιας ελληνικής περιπόλου.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: