Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Bίντεο-ντοκουμέντο: Έλληνες κομάντο έχουν ''κλειδώσει'' τους Τούρκους στον ποταμό Έβρο - Δεν περνάει κανείς!

Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι προκλητικές κινήσεις των Τούρκων κομάντος Özel Harekat με σκάφη τους στον ποταμό Έβρο, ενώ οι Έλληνες καταδρομείς είναι με το δάκτυλο στην σκανδάλη, έχοντας ''κλειδώσει'' κάθε τους κίνηση. 
 
Οι κινήσεις από την τουρκική ειδική αστυνομική δύναμη συνεχίζεται στον ποταμό Έβρου στα ελληνο-τουρκικά σύνορα, μετά από τις νέες απειλές σήμερα από τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρ.Ν. Ερντογάν που υποσχέθηκε να στείλει περισσότερους ''μετανάστες'' στην Ευρώπη. 
Ο στρατός της Ελλάδας παρακολουθεί τις ενέργειες των Τούρκων από την άλλη πλευρά του ποταμού”, γράφει ο Τούρκος αντικαθεστωτικός δημοσιογράφος Α.Μποζκούρτ.

Abdullah Bozkurt@abdbozkurt
 
Posturing by Turkish special police force continues on Evros river on Turkish-Greek border following fresh threats today by 's President who promised to send more refugees to Europe. troops monitor Turks' actions from the other side of the river.
Embedded video
209 people are talking about this
 
 

Πρόκειται πιθανόν για μια συντονισμένη προσπάθεια παραπλάνησης της ελληνικής κυβέρνησης, σε αέρα, θάλασσα και Έβρο, με σκοπό όμως τα κοιτάσματα στην Α.Μεσόγειο.


Αυτός ήταν και παραμένει ο κύριος σκοπός της Τουρκίας, ειδικά μετά την απίστευτη προχθεσινή ομολογία του Ερντογάν σε Τούρκους δημοσιογράφους μέσα στο προεδρικό αεροσκάφος, με το οποίο επέστρεφε από τις Βρυξέλλες, περί προτάσεώς του στον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν για την από κοινού εκμετάλλευση των Συριακών πετρελαιοπηγών στην Ντει Ελ Ζορ, τις οποίες κατέχουν σήμερα οι κουρδικές δυνάμεις.

Η Τουρκία με ένα θεατρικού τύπου σκηνικό, θα προσπαθήσει κατά πάσα πιθανότητα, να προκαλέσει νότια της Κρήτης, την στιγμή που υπάρχουν πληροφορίες για μεγάλη διασπορά του κορονοϊού στην τουρκική χώρα.

Πληροφορίες φέρουν να μην ανταποκρίνεται το μοναδικό έως τώρα ανακοινωθέν κρούσμα στην Τουρκία, με την  πραγματικότητα και ενδεχομένως ο πραγματικός αριθμός να είναι πολύ μεγαλύτερος.

Μάλιστα υπάρχουν και φήμες (το τονίζουμε αυτό) για διασπορά του ιού μέσα στο τουρκικό στράτευμα, οι οποίες βέβαια δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν σε καμία περίπτωση παρά μετά την διέλευση κάποιων ημερών.

Ξαφνικά σήμερα τα τουρκικά  μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι υπουργοί της κυβέρνησης συγκεντρώθηκαν για μια έκτακτη συνάντηση, αφού..... η χώρα ανακοίνωσε το πρώτο κρούσμα κορωναϊού, (μετά την ...κατακραυγή το προηγούμενο διάστημα).

Ο υπουργός Υγείας Fahrettin Koca,  ο υπουργός Τουρισμού Nuri Ersoy και ο Υπουργός Εμπορίου Ruhsar Pekcan συναντήθηκαν στην πρωτεύουσα της Άγκυρας για να συζητήσουν τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση για να περιορίσουν το ξέσπασμα.

"Κανένας ιός δεν είναι ισχυρότερος από τα μέτρα που λαμβάνουμε", δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μέλη του κυβερνώντος κόμματος του στο κοινοβούλιο.

 
Το αν κρύβουν την αλήθεια οι “γείτονες” θα το διαπιστώσουμε τις επόμενες ημέρες, το θέμα όμως είναι ότι βιάζονται πιθανόν και πάλι, για  να υφαρπάξουν κάτι που δεν τους ανήκει σε καμία περίπτωση, χρησιμοποιώντας την κλασική οθωμανική μέθοδο “φωνάζει ο Κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης”.


Στο εσωτερικό, οι Μπαμπατζάν και Γκιούλ ετοιμάζουν κόμμα που θα πιάσει μεγάλα ποσοστά, ο τουρκικός λαός πεινάει και δεν έχει δουλειά, ενώ ενδεχομένως να αντιμετωπίζει πολλά κρούσματα κορονοϊού, καθώς στην Συρία χάθηκε το παιχνίδι, όπως και στην Λιβύη, τι μένει λοιπόν για τον Ερντογάν;

Το Αιγαίο, αλλιώς θα τον “κρεμάσει” πολιτικά και κυριολεκτικά σύμφωνα με πολλούς αμυντικούς ειδικούς, ο τουρκικός λαός και οι συνεργάτες του.
   

 
panos haritos@panosharitos
 
Υπάρχει σοβαρή ένδειξη για κρούσμα κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός υγείας της Τουρκίας. Ωστόσο πριν από 5 μέρες εδώ στην Κωνσταντινούπολη ακαδημαϊκός μου ακύρωσε το ραντεβού γιατί έπρεπε να μείνει 14 μέρες στο σπίτι...κατά τα λοιπά μόνο ενδείξεις ...

167 people are talking about this
 
 

 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: