Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Δημοσιεύματα προεξοφλούν ''θερμό'' επεισόδιο: ''Έρχεται σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας πριν το Πάσχα-Ο Ερντογάν θέλει νησιά του Αιγαίου''


Από την μία έχουμε ''βόμβες'' από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στις ΗΠΑ και από την άλλη ρωσικό ΜΜΕ προχωράει σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν. Δύο δημοσιεύματα που βγήκαν με ελάχιστες ώρες διαφοράς και που δείχνουν περίτρανα πως κάτι υπάρχει στο παρασκήνιο. 

 
Πράγματι η κατάσταση είναι τεταμένη.
Ο Ερντογάν μας ανοίγει συνεχώς ''μέτωπα'', αλλά η χώρα μας όχι μόνο αντιστέκεται, αλλά περνάει και στην αντεπίθεση στον Έβρο. 

Πάντως η Άγκυρα παρέλαβε το τρίτο ερευνητικό και όλα δείχνουν πως θα κλιμακώσει το επόμενο χρονικό διάστημα.  
Ahval@ahval_en
 
Third offshore drilling vessel arrives in Turkey

| Ahval | http://dlvr.it/RRy9bQ 

Third offshore drilling vessel arrives in Turkey | | Ahval

ahvalnews-com.cdn.ampproject.org
See Ahval's other Tweets
 
 

Έτσι λοιπόν, ερωτηματικά προκάλεσε  μια ανάρτηση του ελληνικού παραρτήματος των Αμερικανών Ρεπουμπλικάνων στο Facebook που προβλέπει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία στην περιοχή Κρήτης-Καστελλόριζου και μάλιστα πριν το Πάσχα. 

Μάλιστα το σενάριο των Ρεπουμπλικάνων προβλέπει «διαιτησία» του γερμανικού παράγοντα και αφόρητες πιέσεις προς την ελληνική πλευρά για εξευτελιστικό συμβιβασμό με τον Ερντογάν στο Αιγαίο που πιθανόν να οδηγήσουν σε πτώση της κυβέρνησης! 

Η πρόβλεψη «υπογράφεται» από τον πρόεδρο του ελληνικού παραρτήματος των Ρεπουμπλικάνων και γνωστό δικηγόρο Τζόναθαν Κωσταντίνου, όπου διαθέτει αποδεδειγμένα ισχυρότατες διασυνδέσεις με ανώτατους παράγοντες του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην Ουάσιγκτον, αλλά και το Ισραήλ.
Δείτε την ανάρτηση:   
 

Τι αναφέρουν οι Ρώσοι  

 

Ταυτόχρονα, το Ρωσικό ΜΜΕ vz.ru, σύμφωνα με όσα μας μεταφέρει ο Σωτήρης Δημόπουλος για το defencepoint.gr είναι άκρως αποκαλυπτικά. 
Στα νησιά του Αιγαίου λαμβάνει χώρα μια υφέρπουσα προσάρτηση: ο Ερντογάν προωθεί στο μέγιστο βαθμό στο έδαφος των νησιών αυτών μουσουλμάνους με την ετικέτα του «πρόσφυγα» και είναι απλά αδύνατο για τους ντόπιους να ζουν πλέον στον τόπο τους.

Πλέον σε αυτήν την κατάσταση υπάρχουν δύο επιλογές – είτε η μαζική μετανάστευση των Ελλήνων από τα νησιά τους είτε η έκρηξη βίας. Και με τις δύο επιλογές χαμένη θα είναι η Ελλάδα και θα συμβεί η απόσπαση του εδάφους των νησιών υπέρ της Τουρκίας.

Ίσως έχετε ξεχάσει πώς η Τουρκία πήρε το ήμισυ της Κύπρου και τη θάλασσά της. 
Τώρα, βέβαια, ο σουλτάνος απευθύνεται ευγενικά και με αγάπη στους Έλληνες:
“Λοιπόν, τι αντιστέκεστε, ανοίξτε τα σύνορα, δεν θα παραμείνουν ούτως ή άλλως, αλλά θα πάνε στην Αυστρία και τη Γερμανία”.

Ταυτόχρονα, ο Αυστριακός καγκελάριος Kurtz δήλωσε με σαφήνεια ότι τα σύνορα έχουν κλειδωθεί και θα προστατεύονται, ανεξάρτητα από το αν θα λαμβάνουν όμορφες ή δυσάρεστες φωτογραφίες από bloggers.
 
Ήταν οι δυσάρεστες φωτογραφίες από τα σύνορα που φόβισαν την Μέρκελ το 2015. Από τότε, όμως, η διάθεση των Ευρωπαίων έχει αλλάξει δραματικά. Ωστόσο, αυτό δεν τους εμποδίζει να παρακολουθούν ήσυχα τον τρόπο που ο σουλτάνος οργανώνει πρακτικά μια επιθετική πράξη εναντίον μιας κυρίαρχης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μετά απ’ αυτό, ποιος θα τολμήσει να μας ξαναμιλήσει για “ευρωπαϊκή αλληλεγγύη”; Την είδαμε αυτήν την αλληλεγγύη όταν διαίρεσαν τη Γιουγκοσλαβία με τους Αλβανούς.     
Γνωρίζουν κάτι, αυτό είναι το ερώτημα του Πενταπόσταγμα, τόσο για τους Ρώσους, όσο και για το Ρεπουμπλικανικό κόμμα.
πηγη

1 σχόλιο:

Blogger είπε...

Let me tell you something...

What I'm going to tell you might sound a little creepy, maybe even kind of "strange"

BUT what if you could just click "Play" to LISTEN to a short, "magical tone"...

And magically attract MORE MONEY into your LIFE?

What I'm talking about is BIG MONEY, even MILLIONS of DOLLARS!!!

Think it's too EASY? Think it couldn't possibly be REAL??

Well, I'll be the one to tell you the news...

Usually the largest miracles in life are the EASIEST!!!

Honestly, I will PROVE it to you by allowing you to listen to a REAL "magical money-magnet tone" I developed...

You just push "Play" and you will start having more money come into your life... starting pretty much right away...

CLICK here NOW to PLAY this wonderful "Miracle Abundance Tone" - as my gift to you!!!