Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

'Πάγωσαν'' οι Τούρκοι: Οι ΕΔ τοποθετούν συρματοπλέγματα στον ποταμό Έβρο - Η μπάντα του ΕΣ παιανίζει το Μακεδονία Ξακουστή'' στις Καστανιές


Σοκ και δέος επικρατεί στην τουρκική πλευρά. Η Άγκυρα πλέον βρίσκεται ''στριμωγμένη'', καθώς οι ΕΔ μαζί με ΜΑΤ και ΕΚΑΜ έχουν διαλύσει τα σχέδια του Ερντογάν στον Έβρο.
 
Του Ανδρέα Μουντζουρούλια
Ο υβριδικός ''πόλεμος'' που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Ρ. Τ. Ερντογάν δεν του βγαίνει, καθώς η Ελλάδα ''απαντάει'' με όλα τα μέσα!
Αρχικά ΕΚΑΜ & ΕΔ ταπείνωσαν τους Τούρκους στον Έβρο, καθώς με προειδοποιητικά πυρά κατά των Özel Harekat ''μπλόκαραν'' την εισβολή τους σε ελληνικό έδαφος.
Εν συνεχεία, όπως πρώτο αποκάλυψε το Πενταπόσταγμα, η Ελλάδα σκάβει αναχώματα με σακιά άμμου σε μία προσπάθεια να αποτρέψει την παραβίαση των συνόρων της.
Τώρα ήρθαν νέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα, με τις ΕΔ να τοποθετούν συρματοπλέγματα κατά μήκος του ποταμού Έβρου.
Πρόκειται για μία κίνηση-ματ, με την Άγκυρα να μην περιμένει αυτή την εξέλιξη.
Την ίδια στιγμή, με αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων της Κύπρου, της Πολωνίας, της Τσεχίας και της Αυστρίας και μέλη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) θωρακίζει η Αθήνα τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.
Είπαμε, κανείς δεν θα περάσει!

Συγκλονιστικές στιγμές στον Έβρο
Σε βίντεο που δημοσιέυει το thrakinea.com την ίδια στιγμή, η μπάντα του ΕΣ παίζει τον Εθνικό Ύμνο και την Μακεδονία Ξακουστή στις Καστανιές Έβρου.
Οι Έλληνες πλέον είναι ενωμένοι και τίποτα δεν τους τρομάζει.
Δείτε το βίντεο:
 

 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: