Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Η απόλυτη ξεφτίλα για τους Τούρκους: Κομάντος παραλίγο να τουμπάρουν στον Έβρο με φουσκωτό! - Βίντεο


Αυτοί είναι οι Τούρκοι!

Κομάντο του… γλυκού νερού (κυριολεκτικά) αποδεικνύονται οι πολυδιαφημισμένοι Τούρκοι κομάντο του Ερντογάν οι οποίοι στάλθηκαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα!



Σε βίντεο που δημοσίευσε το evros-news.gr, οι Τούρκοι κομάντο έχουν εμφανείς δυσκολίες να χειριστούν το φουσκωτό σκάφος τους με συνέπεια να αντιμετωπίζουν προβλήματα ευστάθειας με τους παραμικρούς κυματισμούς του ποταμού!


Στο βίντεο που γυρίστηκε από την ελληνική πλευρά στην περιοχή του νοτίου Έβρου, οι Τούρκοι κομάντο αρχικά διακρίνονται να συζητούν με παράτυπους μετανάστες που βρίσκονται στην τουρκική όχθη του ποταμού Έβρου, αλλά και διακινητές και ολοφάνερα να τους κατευθύνουν από ποιο μέρος θα μπορούσαν να περάσουν στην Ελλάδα.
  

Αντιλαμβάνονται όμως ότι τους παρακολουθούν από την ελληνική πλευρά του ποταμού και τότε προσπαθούν να επιχειρήσουν κάποιες εντυπωσιακές μανούβρες με τα όπλα στα χέρια, κάνοντας… κύκλους στο μέρος του ποταμού που ανήκει στην Τουρκία!

 Αλλά με τους αδέξιους χειρισμούς τους βάζουν δύσκολα στους εαυτούς τους!  

Νέα επεισόδια χθες  

 

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ στον Έβρο

 

Με φόντο την ρίψη χημικών και καπνογόνων από την τουρκική πλευρά, ομάδα αλλοδαπών επιχείρησε να περάσει τον φράχτη προς την ελληνική πλευρά.


Το καινούριο είναι πως σε βίντεο και φωτογραφίες φαίνεται η προσπάθεια 500 ατόμων να διαβούν το φράχτη, στο άλσος αριστερά του νομοθετημένου σημείου εισόδου εξόδου στις Καστανιές χρησιμοποιώντας πρόχειρες ξύλινες κατασκευές.


Οι αλλοδαποί προσπαθούν να εισβάλλουν με κορμό δέντρου που λειτουργεί σαν πολιορκητικός κριός και σκάλες για να υπερκεράσουν το τείχος που έχουν στήσει οι ελληνικές δυνάμεις.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: