Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΑΝ “ΚΟΥΝΕΛΕΣ” ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ 
ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΔΟΜΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΙΟ
ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ

Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», όπου μετέβη γυναίκα από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα προκειμένου να γεννήσει με καισαρική τομή και διαπιστώθηκε ότι είναι θετική στον κορωονοϊό.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό έλαβε χώρα προχθές και αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης για το βρέφος, ενώ ο πατέρας του μωρού είναι αρνητικός στον ιό.


Στη δομή έχουν μεταβεί κλιμάκια του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ενώ γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του ζευγαριού και εξετάζεται το εάν η γυναίκα κόλλησε τον ιό στη δομή ή μετά τη μετάβασή της στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα νοσηλεύτηκε σε 4κλινο θάλαμο και γι αυτό το λόγο ιχνηλατούνται λεχώνες και βρέφη, ενώ 10 υγειονομικοί βρίσκονται σε καραντίνα, ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους.

(Προηγούμενη ενημέρωση)
Δυστυχώς αυτό που φοβόμασταν έγινε, αφού κρούσματα του κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν στο hot spot της Ριτσώνας, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του LamiaReport.

Αρχικά διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έγκυο γυναίκα από την Αφρική η οποία ήδη έχει μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας και το τεστ που της έγινε αποδείχτηκε θετικό.

Η αναστάτωση στο συγκεκριμένο hot spot είναι πολύ μεγάλη, καθώς εκεί συνωστίζονται 2.800 άτομα με συνθήκες που δεν είναι και οι καταλληλότερες για τη μη μετάδοση ενός τόσου μολυσματικού ιού.

Δεν είναι υπερβολή ο χαρακτηρισμός ανθρώπου που ζει από κοντά τις συνθήκες στα συγκεκριμένα σημεία, ο οποίος και τα χαρακτήρισε ως υγειονομικές βόμβες, άκρως επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: