Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Παρουσία μουσουλμάνων εξτρεμιστών στην Αθήνα καταγγέλλει ο Γ. Καρατζαφέρης

korani2
 

Τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα της “Ελεύθερης Ώρας” ήλθε να επιβεβαιώσει προς τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο  Γιώργος Καρατζαφέρης, με επίκαιρη ερώτησή του, σχετικά με πληροφορίες για ανησυχητική κινητικότητα μουσουλμανικών εξτρεμιστικών κύκλων στην Αθήνα.
Όπως λέει στην ερώτησή του ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ πληθαίνουν οι πληροφορίες που μιλούν για επικίνδυνες διασυνδέσεις μελών της μουσουλμανικής κοινότητας με οργανωμένα εξτρεμιστικά κέντρα του εξωτερικού.”

Ο κ. Καρατζαφέρης επικαλέστηκε ανάλυση του ελληνικού περιοδικού τύπου, σύμφωνα με τον οποίο αξιωματούχοι των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας εκτιμούν ότι οι κύκλοι αυτοί αναμένουν την κατάλληλη στιγμή ώστε να προκαλέσουν γενικευμένη αναταραχή με σκοπό την προώθηση των θέσεων και των  αιτημάτων τους ή ακόμα και την αποσταθεροποίηση της χώρας. 

Οι ελληνικές αρχές, μάλιστα, φέρονται να έχουν συγκεκριμένες πληροφορίες που δείχνουν εμπλοκή ακόμη και προσώπου που εργάζεται για λογαριασμό της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ.

Επανειλημμένα στην “ΕΩ” έχουμε γράψει για το ζήτημα της παρουσίας μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων μεταναστών στην πρωτεύουσα της χώρας μας, και έχουμε αναρωτηθεί από ποιους ίσως καθοδηγούνται

. Γιατί είναι βέβαιο ότι από κάπου καθοδηγούνται, όπως άλλωστε φάνηκε και στην τελευταία εκδήλωση των κατοίκων της πλατείας Βικτωρίας, όπου ομάδες Αφγανών κινούνταν απειλητικά γύρω από τους μαζεμένους Έλληνες κατοίκους της περιοχής και οι οποίοι υποκινούνταν από συγκεκριμένα άτομα, όπως επανειλημμένα κατήγγειλαν οι παριστάμενοι.

Και μετά από αυτό, έρχεται το περιοδικό “Επίκαιρα” να συγκεκριμενοποιήσει το ζήτημα κάνοντας συγκεκριμένη καταγγελία: “Σύμφωνα με πληροφορίες των «Επικαίρων», τους Αφγανούς καθοδηγούν τέσσερις συμπατριώτες τους, οι οποίοι έχουν το ορμητήριό τους σε πολυκατοικία στην οδό Αχαρνών.

Από τους τέσσερις ο ένας φέρει ένα βαθύ τραύμα στο πρόσωπο και κινείται με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγεί συμπατριώτης του. 

Ο ίδιος φέρεται να καθοδηγεί τους Αφγανούς σε όλη την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Εκεί βρίσκεται και το σπίτι γνωστού αλλοδαπού, ο οποίος και εργάζεται για λογαριασμό της Τουρκικής Μυστικής Υπηρεσίας (ΜΙΤ)!

Ενώ παρακάτω συνεχίζει γράφοντας: “Οι πληροφορίες που υπάρχουν σήμερα κυρίως για τις κινήσεις των φανατικών μουσουλμάνων –Αφγανοί, Σουδανοί, Αλγερινοί, Μαροκινοί, Σομαλοί– και μερίδα αλλοδαπών από το Μπαγκλαντές είναι ότι καθοδηγούνται από ξένα κέντρα και κυρίως από ομάδες που πρόσκεινται στην Αλ Κάιντα. 

Η οργάνωση δεν φαίνεται να έχει τοποθετηθεί ανοιχτά για τη δράση των φανατικών οπαδών της που δρουν στη χώρα μας. Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, όμως, φαίνεται ότι έχουν αποκτήσει εδώ και πολύ καιρό επαφή με φανατικούς φονταμενταλιστές που δρουν στα τζαμιά της Αθήνας και της επαρχίας.”

Αναρωτιόμαστε αν όλα αυτά τα ξέρουν, όλοι αυτοί οι κύριοι της ... αριστεράς και της προόδου, οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να στέκονται απέναντι από τους Έλληνες και δίπλα στους ξένους λαθρομετανάστες. 

Αναρωτιόμαστε αν οι “ανθρωπιστικές” τους ανησυχίες συμπλέουν με αυτές των διαφόρων τρομοκρατικών οργανώσεων. Οι οποίες βέβαια είχαν ανέκαθεν “περίεργους” δεσμούς με διάφορες υπηρεσίες “πληροφοριών” της Δύσης.

Ρωτά λοιπόν τον πρωθυπουργό, ο κ. Καρατζαφέρης εάν αληθεύουν οι πληροφορίες αυτές. Επιπλέον εάν τον προβληματίζει η πιθανότητα εκδήλωσης τέτοιων συγκρούσεων, ειδικά από την στιγμή που η κυβέρνησή του προσανατολίζεται στη δημιουργία Ισλαμικού Τεμένους στο κέντρο της Αθήνας;

Είναι δεδομένο, ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι κυρίως γύρω από συγκεκριμένα τζαμιά που δημιουργούνται οι κοινότητες των μουσουλμάνων. Και στην Αθήνα κάποιοι θέλουν να κτίσουν ένα τεράστιο τζαμί, γύρω από το οποίο θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο γκέτο. Ένα γκέτο το οποίο σίγουρα θα προσφέρει την κάλυψη που χρειάζονται για να λειτουργήσουν αυτοί οι οποίοι έχουν τέτοιου είδους διασυνδέσεις.

Δημήτρης Παπαγεωργίου 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: