Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

«Οδηγός καλής συμπεριφοράς» για παραβατικούς μουσουλμάνους!

astinomia
ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα αρχίσει (αν δεν έχει ήδη αρχίσει) να διανέμεται στους αστυνομικούς, ένας «οδηγός καλής συμπεριφοράς» που θα περιλαμβάνει οδηγίες για την κράτηση μουσουλμάνων σε αστ. Τμήματα, για την είσοδο αστυνομικών σε τζαμιά κ.ά. 

Mε στόχευση να αποφεύγονται οι όποιες «προκλητικές» ενέργειες απέναντί τους, ώστε να μην προκαλούνται βίαιες αντιδράσεις, από τους παραβατικούς μουσουλμάνους!

Ανάμεσα στις άλλες «συστάσεις» που αναγράφονται είναι και η περίπτωση, να υποχρεώνονται οι αστυνομικοί, να εισέρχονται στα τζαμιά… ξυπόλητοι προς αποφυγή προστριβών!

Θα πρέπει να δίδεται ιδιαίτερα προσοχή επίσης, στους δεδομένους σωματικούς ελέγχους σε μουσουλμάνους, ώστε να μην τους κατάσχουν τυχόν φυλακτά ή χαρτιά με προσευχές, ενώ στο εγκόλπιο θα υπάρχει ενημέρωση, περί της ανάγκης προσευχής τους, 4 ή 5 φορές ημερησίως, χωρίς κώλυμα, αλλά και αποφυγής αφαιρέσεως της μαντίλας, στις γυναίκες!

Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος, Θάνος Πλεύρης, Γιώργος Ανατολάκης και Αγγελος Κολοκοτρώνης ρωτάνε τον υπουργό προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή τα εξής:

Μπορεί να μας πληροφορήσει το Υπουργείο, αν στον βαθμό που έχει φθάσει η υψηλότατη στατιστικώς εγκληματικότητα του (λαθρομεταναστευτικού) μουσουλμανικού στοιχείου, ήταν στις πρώτες και επείγουσες προτεραιότητες του Υπουργείου, η εκτύπωση και διανομή «οδηγού καλής συμπεριφοράς» στα όργανα της τάξεως, για την «λεπτή» αντιμετώπιση, όλων αυτών;

Μήπως υπήρχαν άλλες, σαφώς πιο πιεστικές προτεραιότητες; Ερωτήθηκαν οι αστυνομικοί για να καταθέσουν τις τρομερές τους εμπειρίες από τον μουσουλμανικό εξτρεμισμό;

Την ίδια ώρα απορίες γεννά το γεγονός ότι προ ολίγων ημερών, μετά την προσευχή μουσουλμάνων, στο «τζαμί» της οδού Αγορακρίτου & Αριστομένους, η Αστυνομία διέθεσε περιπολικό αυτοκίνητο, για να μεταφερθεί ο αποκαλούμενος ως «πρόεδρος» ενώσεως των εδώ μουσουλμάνων, από το σημείο αυτό, στο… σπίτι του!
Γιατί η Ελληνική Αστυνομία, διαθέτει τα περιπολικά της, για μεταφορές «κατ’ οίκον», του όποιου μουσουλμάνου αυτοαποκαλούμενου «προέδρου»;

Όταν υπάρχουν αμέτρητα και χιλιάδες περιστατικά, παραπόνων Ελλήνων πολιτών, που τηλεφωνώντας στο 100  ή στα οικεία τμήματα, για βοήθεια σε δύσκολα συμβάντα εγκληματικότητος, «εισπράττουν» την απάντηση ότι, «δεν υπάρχει διαθέσιμο περιπολικό», γιατί τόση και τέτοια «γενναιοδωρία», στο προαναφερόμενο πρόσωπο;

Γιατί άραγε «απολαμβάνει», τόσο ειδικής μεταχειρίσεως, «προνόμια»; Ερωτήματα που οφείλει να απαντήσει ο κ. Παπουτσής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: