Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Τούρκοι πράκτορες ανενόχλητοι στη Μυτιλήνη

Αξιωματικός του ελληνικού στρατού, που υπηρετεί στη Μυτιλήνη (το newsbomb.gr. έχει στη διάθεσή του τα πλήρη στοιχεία, όνομα, τηλέφωνο, κ.λπ) με προσωπικό του email στον Κώστα Χαρδαβέλλα, αποκάλυψε πριν από 5 ημέρες το εξής γεγονός:

«Το καλοκαίρι γύρω στις 3 τα ξημερώματα είχα βγει από το σπίτι μου λόγω ζέστης για ένα βραδινό περίπατο, από το χωριό όπου μένω μέχρι το κτίριο της ΕΥΠ (πρώην ΚΥΠ) και ξαφνικά είδαι σ’ ένα λοφάκι, όπου υπάρχει ένα πεδίο βολής, δίπλα ακριβώς από το κτίριο της Υπηρεσίας, μία ομάδα ανθρώπων να περπατούν με φακούς.

Σκέφτηκα πως θα είναι καταδρομείς και θα έκαναν κάποια νυχτερινή άσκηση. Επειδή έχω κάποιους φίλους στη Μονάδα Καταδρομέων Μυτιλήνης , πλησίασα την ομάδα με τους φακούς για να πω μια καλησπέρα. 

Αντ’ αυτού όταν έφτασα σε απόσταση περίπου 100 μέτρων διαπίστωσα πως επρόκειτο για μία ομάδα ρακένδυτων ατόμων, οι οποίοι είχαν την όψη λαθρομεταναστών, που περπατούσαν στο δημόσιο δρόμο.

Πέρναγαν απολύτως ανενόχλητοι, δίπλα από τα συρματοπλέγματα που είναι γύρω από το κτίριο της ΕΥΠ, ένας χώρος που φυλάσσεται με ηλεκτρονικά συστήματα (κάμερες κλπ).

Το ερώτημα για μένα είναι αν οι εμφανιζόμενοι ως «λαθροεμτανάστες» ήταν Τούρκοι κομάντος της ΜΙΤ, οι οποίοι με αυτό τον τρόπο είχαν μπει στην Ελλάδα. Το γεγονός το ανέφερα την επόμενη ημέρα στην κεντρική υπηρεσία της ΕΥΠ, δεν ξέρω τι έγινε από ‘κεί και πέρα…»

Από έρευνα που έκανε το newsbomb.gr στη Μυτιλήνη διαπιστώθηκαν τα εξής:

Η ομάδα τω 6 «λαθρομεταναστών» καταγράφηκε από τις κάμερες της ΕΥΠ , αναζητήθηκε τις επόμενες ημέρες στο νησί , αλλά δε βρέθηκε πουθενά.

Είναι σα να τους κατάπιε η γη, δεν υπάρχει κανέναν στοιχείο, ούτε παραμονής τους στη Μυτιλήνη, ούτε αναχώρησής τους.

Ανώτεροι αξιωματικοί των μυστικών υπηρεσιών συμπεραίνουν ότι πολύ πιθανόν να ήταν Τούρκοι πράκτορες, οι οποίοι μπήκαν σα λαθρομετανάστες και μετά μεταμφιέστηκαν σε ξένους τουρίστες και διακινήθηκαν στο εσωτερικό της χώρας.

Αυτά συνέβησαν τον περασμένο Αύγουστο και το γεγονός έχει αποσιωπηθεί πλήρως από την ελληνική ΕΥΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: