Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

“Έκραξαν τον Κακλαμάνη στην παλιά Βουλή”


Τι δηλώνει ο Αντώνης Ναξάκης για το επεισόδιο

Τα σπασμένα των διακυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, παραλίγο να πληρώσει χτες το βράδυ, στην εκδήλωση για την Θράκη που πραγματοποιούταν.

Η εμφάνισή του εκεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης "τσίτωσε" κάποιους που θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην διείσδυση του νεοθωμανισμού στην περιοχή. 

Όταν δε απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση της Χαράς Νικοπούλου "μέχρι ποιου σημείου πρέπει για να φτάσουν οι πράξεις και ενέργειες των Ματατζη, Ιλχαν, και Χατζηοσμάν, για να τους διώξετε από το ΠΑΣΟΚ;", τα πνεύματα οξύνθηκαν πολύ περισσότερο.

Στην προσπάθειά του, να αναδείξει ένα πιο "πατριωτικό προφίλ" ο Απόστολος Κακλαμάνης, έφερε την κουβέντα στην υπόθεση Οτσαλάν και αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα για τους παρισταμένους, οι οποίοι ξεσηκώθηκαν και με άκομψο τρόπο επιτέθηκαν κατά του πρώην προέδρου της Βουλής, ο οποίος αναγκάστηκε να φύγει άρον άρον από την αίθουσα, για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.

Τι δήλωσε ο Αντώνης στον "ΕΚ"

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Αντώνη Ναξάκη, ο οποίος βρισκόταν εκεί και προέβη στην εξής δήλωση:

"Θεωρώ απαράδεκτη την παρουσία του τέως προέδρου της Βουλής ο οποίος παρουσιάστηκε ως έμμεσος απολογητής των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, προσπαθώντας μάλιστα να δικαιολογηθεί με έναν γελοίο τρόπο αναφερόμενος σε ένα τελείως άσχετο θέμα με την εκδήλωση. 

Ενώ απέφυγε να απαντήσει σε κύρια ερώτηση που του έκανε η ηρωϊκή δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, ανέβηκε στο βήμα με την άδεια των διοργανωτών, και ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησε να αποσπάσει πατριωτικά εύσημα, λέγοντας "ότι δεν δέχτηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις και παρατηρήσεις της αμερικανικής πρεσβείας για την παρουσία του τότε αντιπροέδρου της Βουλής Παναγιώτη Σγουρίδη, στο αρχηγείο του Οτσαλάν στην κοιλάδα Μπεκάα". 

Μετά την τόσο φθηνή πολιτικάντικη προσπάθεια του κ. Κακλαμάνη, λογικό ήταν να εκραγώ όπως και όλοι οι παριστάμενοι ρωτώντας "δεν παρέδωσε τον Οτσαλάν η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ;". Πεδιλνός τότε ο τέως πρόεδρος της βουλής ψέλισε: "ήταν μια μεγάλη προδοσία". 

Με τις κραυγές αγανακτήσεως όλων των παρισταμένων, φυγαδεύτηκε από την αίθουσα με την μέριμνα των διοργανωτών, για να μην υποστεί λυντσάρισμα. 

Τα παραπάνω είναι ένα μήνυμα για όλους τους πολιτικάντηδες τόσο των κομμάτων που μας κυβέρνησαν από την μεταπολίτευση και μετά όσο και άλλων, να σταματήσουν να κοροϊδεύουν και να εξαπατούν τον κόσμο. Οι άνθρωποι, είτε δεξιοί είναι, είτε αριστεροί, παίρνουν την κατάσταση πλέον στα χέρια τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια: