Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΑΥΛΙΔΗ


Συρροή υποψηφίων παρατηρείται στην μουσουλμανική τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης για τις εκλογές των Τοπικών Διοικήσεων της 7ης Νοεμβρίου.

Μετά από τον πρόεδρο του Συλλόγου Επιστημόνων της Μειονότητας, Μουσταφά Κατραντζή, ο οποίος ανακοίνωσε ότι είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Παυλίδη, άλλος ένας πρόεδρος συλλόγου, ο Μεχμέτ Ντερντιμάν, ανακοίνωσε στο τέλος αυτής της εβδομάδος την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Παυλίδη. 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Αποφοίτων της ΕΠΑΘ, Μεχμέτ Ντερντιμάν, ανακοίνωσε ότι είναι υποψήφιος για το συμβούλιο της Γενικής Γραμματείας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον συνδυασμό του Νομάρχη Ξάνθης Παυλίδη.
Στην σύντομη εκτίμηση που έκανε στην εφημερίδα μας είπε: ¨Ας είναι καλορίζικο για το έθνος μας. Η υποψηφιότητά μου οριστικοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ. 

Μετά την απόφαση αυτή που πήρα, σε περίπτωση που ο λαός μας με εμπιστευτεί, μου δώσει την ψήφο του και εκλεγώ, τότε θα είμαι στην υπηρεσία του. Φυσικά και από εσάς ως Τύπο περιμένω την βοήθειά σας. Όσο για τον λόγο που κατεβαίνω υποψήφιος, θέλω να δηλώσω ότι τις προσεχείς μέρες θα στείλω στον Τύπο μια ανακοίνωση¨.

Σχόλιο : ¨Κύριε Παυλίδη ποιό έθνος άραγε εννοεί ο κύριος Ντερντιμάν ; Εσείς συμφωνείτε με αυτό ; Η απλά αδιαφορείτε ;


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ

Εφ. Μπιρλίκ   20-9-2010
 Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΑΤΡΑΝΤΖΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
 
Πλησιάζοντας οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου άρχισαν να εμφανίζονται και οι υποψήφιοι. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης, Μουσταφά Κατραντζή, σε μια συνέντευξη Τύπου που έδωσε στις 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ανακοίνωσε ότι στις τοπικές εκλογές είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό που έχει ετοιμάσει ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης για την Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ο Κατραντζή δήλωσε ότι επί 8 συναπτά έτη μέχρι και σήμερα είχε καθήκοντα στο δημοτικό συμβούλιο της Μαρώνειας και μεταξύ των προτάσεων που είχε για να συμμετάσχει  στις τοπικές εκλογές, πλέον κατάλληλη βρήκε την πρόταση του Νομάρχη Ξάνθης Γιώργου Παυλίδη.
Είπε ότι χάρη του συμβουλίου της Γενικής Γραμματείας της Περιφέρειας   ΑΜ & Θράκης μπορούν να εξασφαλιστούν περισσότερες λύσεις για τα προβλήματα της μειονότητας και πήρε αυτή την απόφαση επειδή πιστεύει ότι ο συνδυασμός του Γιώργου Παυλίδη είναι σωστός.  Παρά το ότι δεν περιλαμβάνεται στο καταστατικό του συλλόγου Επιστημόνων της μειονότητας δυτικής Θράκης, με την σκέψη και μόνο ότι  δεν είναι ηθικό να παραμείνει στην προεδρεία και επειδή δεν επιθυμεί να ξεκινήσει άδικος ανταγωνισμός, ο Κατραντζή τόνισε πως παραιτήθηκε από την προεδρεία του συλλόγου αλλά θα συνεχίσει να παραμένει στο διοικητικό συμβούλιο.
Ο Μουσταφά Κατραντζή είναι γεννημένος το 1973, απόφοιτος της Σχολής Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης. Από το 2000 και εντεύθεν εργάστηκε ως ιδιώτης λογιστής στον νομό  Ροδόπης και το διάστημα μεταξύ 2003-2008 υπήρξε μέλος του δημοτικού συμβουλίου Μαρώνειας, αντιδήμαρχος και πρόεδρος. Για την περίοδο 2010-2011 είχε εκλεγεί πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων της Μειονότητας δυτικής Θράκης.
Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: