Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

NEA, BHMA, EΘΝΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ κλπ: Γκρεμίζεται ένα σύστημα που στηρίχτηκε στο ψέμμα και την αδικία!


του Σάββα Καλεντερίδη
Επικράτησαν μετά τη Μεταπολίτευση στον τομέα της ενημέρωσης του ελληνικού λαού.
Ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις.

Χλεύαζαν και λοιδωρούσαν όποιον Έλληνα πολίτη έβαζαν στο στόχαστρο.

Από εκδότες και δημοσιογράφοι, μέσα από διαδικασίες που ο ελληνικος λαός ονομάζει ΕΚΒΙΑΣΜΟ και ΔΙΑΦΘΟΡΑ, έγιναν επιχειρηματίες και παράγοντες που επηρέαζαν την πορεία αυτού του τόπου, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.



Η χυδαιότητα, η αμετροέπεια, η διαστρέβλωση της αλήθειας, η ασέβεια και η καταπάτηση κάθε αρχής δημοσιογραφικής δεοντολογίας και των βασικών αρχών της ισηγορίας, της ισονομίας και της ισοπολιτείας, έγιναν το λάβαρό τους.

Αντί να ασκούν έλεγχο στην εξουσία και να παρέχουν έγκαιρη, έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση στον ελληνικό λαό, έγιναν πεθήνια όργανα ή οι ίδιοι 'νταβατζήδες' και 'επιβήτορες' της εξουσίας .

Τώρα, η κρίση, της οποίας την έλευση, αντί για πρώτοι, όπως εκ καθήκοντος ώφειλαν, την αντιλήφθηκαν τελευταίοι, οι αχρείοι, τους παίρνει και αυτούς 'μέσα' και φυσικά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, αφού θα χάσουν τη δουλειά τους και οι έντιμοι δημοσιογράφοι, εκείνοι που δεν 'μήδισαν'.

Περιμένουμε να δούμε την τελευταία πράξη του δράματος, με την ελπίδα ότι θα έλθει επιτέλους η κάθαρση, για να ξεβρωμίσει ο τόπος και η κοινωνία!

infognomonpolitics.blogspot.com



Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: