Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Όλοι έξω από τη Βουλή στις 12 Δεκεμβρίου

id_card

Μακριά από κόμματα και ματαιοδοξίες, με οδηγό την πίστη μας στον Χριστό και την Ελλάδα, ξεκινάμε έναν πόλεμο «για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδας την ελευθερία».

Ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος μπορεί να διακρίνει ότι η τυραννία και το φακέλωμα της ανθρωπότητας από τα κέντρα εξουσίας της νέας τάξης είναι γεγονός.

Γνωρίζοντας ότι ο τελικός στόχος της νέας τάξης είναι να επιβληθεί στην ανθρωπότητα το χάραγμα του αντίχριστου, σύμφωνα με την προφητεία της Αποκάλυψης, διαπιστώνουμε ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την επιβολή της αντίχριστης αυτής τυραννίας με την έλευση της «κάρτας του πολίτη».

Η κάρτα του πολίτη δεν θα είναι μια απλή κάρτα αλλά ο «αρραβώνας» με τον αντίχριστο, πριν τον «γάμο» του τελικού χαράγματος, αφού θα συνδεθούν μαζί της όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και θα ενσωματωθούν σε αυτή ο ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αριθμός διαβατηρίου, δίπλωμα οδήγησης κλπ και μέσω του τσίπ που περιέχει η κάρτα θα σχηματίζεται το προφίλ ενός πολίτη πλήρως ελεγχόμενου και το χειρότερο είναι ότι η διασύνδεση θα χρησιμοποιεί σαν κλειδί τον δυσώνυμο αριθμό 666 (αριθμό του χαράγματος του αντίχριστου). 

Συνεπώς όποιος θα δέχεται την κάρτα αυτή, θα δηλώνει την πλήρη υποτέλειά του στην νέα τάξη πραγμάτων και στον αντίχριστο.

Ο Ελληνικός λαός, με πολλές αντιδράσεις στο παρελθόν, κατάφερε και απέφυγε την εν λόγω κάρτα αφού στην πλειοψηφία του είναι ένας Ορθόδοξος λαός και γνωρίζει αυτά για τα οποία μας έχει προειδοποιήσει ο Θεός μέσω της Αποκάλυψής του και των Αγίων.

Σήμερα όμως η πρόκληση είναι μεγαλύτερη: 

Η οικονομική κρίση που σκόπιμα φέρανε στην Ελλάδα για να είναι στραμμένη η προσοχή του κόσμου στην «κρίση» αυτή, η προδοσία της πολιτικής ηγεσίας του τόπου ώστε να απελπιστεί ο Έλληνας και να πιστέψει ότι δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα απ’ όσα συμβαίνουν, η ανατροπή της κοινωνικής αλυσίδας ώστε ο πολίτης να νιώθει μόνος και αβοήθητος, είναι καταστάσεις που συμβαίνουν στην πατρίδα μας την στιγμή ακριβώς που η νέα τάξη ετοιμάζει την τελική έφοδο της σε αυτή, μέσω της «κάρτας του πολίτη»! Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Το λυπηρό είναι ότι τελείως «συμπτωματικά» αυτή ακριβώς την δύσκολη περίοδο για τον Ελληνικό λαό, υπάρχει μια μερίδα του κλήρου που “σφυρίζει αδιάφορα” μπροστά στις προκλήσεις αυτές, προτιμώντας να καθησυχάζει το ποίμνιό της με ευχολόγια από το να αγωνιστεί με αυτοθυσία και αυταπάρνηση δίπλα στον λαό, όπως έχει άλλωστε χρέος να πράξει, αφήνοντας έτσι αβοήθητο τον πολίτη που ελπίζει και απευθύνεται στην βοήθεια του κλήρου.

Ήρθε η ώρα λοιπόν που ο Ελληνικός λαός, για μια ακόμα φορά στην ιστορία του, προδομένος από τους πολιτικούς και πνευματικούς «αρχηγούς» του, καλείται να υψώσει το λάβαρο της επανάστασης ενάντια σε όσους επιβουλεύονται την πίστη και την ελευθερία του.

Ήρθε ξανά η ώρα να γεννηθούν ανάμεσα στον κλήρο και τον λαό οι ήρωες που θα παραμερίσουν το σάπιο κατεστημένο, τους ραγιάδες και ξεπουλημένους στον κατακτητή αρχηγό τους και θα πάρουν στην πλάτη τους τον αγώνα του Έθνους οδηγώντας το να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλα μέσα στους αιώνες: Να κερδίσει την ελευθερία του.

Η πρόκληση λοιπόν είναι μεγάλη για όλους μας, αφού αισθανόμενοι το βάρος και τις συνέπειες του αγώνα μας καταλαβαίνουμε ότι αυτός δεν θα είναι απλός αγώνας ούτε θα διαρκέσει λίγο.

Όμως έχουμε χρέος να πράξουμε έτσι χωρίς να υπολογίσουμε κανένα τίμημα, αναλογιζόμενοι και τιμώντας τις θυσίες που έκαναν στο παρελθόν οι ήρωες και οι μάρτυρες για μας, την πίστη στον Χριστό που δεν είμαστε διατεθειμένοι να προδώσουμε και την παρακαταθήκη που είμαστε υποχρεωμένοι να αφήσουμε στα παιδιά μας και στις μελλοντικές γενιές.

Η διαδήλωση της 12 Δεκεμβρίου δεν θα είναι απλά μια διαδήλωση, αλλά η αρχή της αντίστασής μας στην νέα τάξη πραγμάτων και στους εγχώριους πράκτορές της. 

Μακριά από κόμματα και ματαιοδοξίες, με οδηγό την πίστη μας στον Χριστό και την Ελλάδα, ξεκινάμε έναν πόλεμο «για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδας την ελευθερία». ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: