Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΥΡΟΥΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 
Εφ. Μπιρλίκ 3-12-2010

Στο στρατόπεδο ειδικών δυνάμεων στην Νέα Σάντα δόηκε η ονομασία ¨Στρατόπεδο Ταγματάρχη Νικόλαου Κυρούδη¨
Με τελετή στην οποία μετείχε ο αρχηγός Στρατού Ξηράς Φραγγούλης Φράγγου αποδόθηκε η ονομασία του στρατοπέδου ειδικών δυνάμεων που βρίσκεται στην Νέα Σάντα της περιοχής Αρριανών. 



      
Η ονοματοδοσία του στρατοπέδου ως ¨Στρατόπεδο Ταγματάρχη Νικόλαου Κυρούδη¨ έγινε με τελετή.

Στην τελετή μετείχαν ο αρχηγός του ΓΕΣ Φραγγούλης Φράγγος, όλοι οι επιτελείς του Δ.ΣΣ , ο σωματάρχης διοικητής Δημήτριος Αγγελούδης και ο υποδιοικητής Γεώργιος Σοφιανίδης, ο επίτιμος διοικητής του 2 Σ.Σ.  αντιστράτηγος Αθανάσιος Γαληνός, ο διευθυντής του 2ου Σώματος αντιστράτηγος Θεόκλητος Ρουσάκης, οι ταξίαρχοι Κομοτηνής 21ης ΤΕΘ Δημήτριος Χασάπης, της 29ης ΤΑΞΕΑ Αθανάσιος Ζάχος, αξιωματικοί μονάδων, ο αντιδήμαρχος Δήμου Σαπών Γ. Σταυρίδης,το προεδρείο της Λέσχης ειδικών δυνάμεων  Κομοτηνής, καθώς και η οικογένεια και  συγγενείς του τιμωμένου αξιωματικού που χάθηκε κατά την διάρκεια ατυχήματος.








Στην τελετή έγινε προσευχή καθώς και τα εγκαίνια προτομής του αξιωματικού που ήταν σκεπασμένη με την Ελληνική σημαία. Στις ομιλίες που έγιναν υπήρξαν συγκινητικές στιγμές καθώς ειπώθηκαν επαινετικά λόγια για τον Διοικητή που δεν υπολόγισε την ζωή του για να σώσει τους συναδέλφους του σε ένα σοβαρό ατύχημα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: