Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Εν μέσω κρίσης, οι αλλοδαποί σκοτώνουν και λεηλατούν


Πραγματικά συμβάντα μίας ημέρας και εικόνες από μια όχι τόσο μακρινή Αθήνα

Οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες και κακοποιοί έχουν μετατρέψει τις πόλεις μας αλλά και την ύπαιθρο, σε κόλαση.

Τρεις Αλβανοί, εκ των οποίων μια γυναίκα, συνελήφθησαν στην Εκάλη και στη Ν. Φιλαδέλφεια, με πολύ μεγάλες ποσότητες σκληρών ναρκωτικών. 

Στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ηρωίνης βάρους 1,64 κιλών, 593 γραμμάρια κοκαΐνης, 27 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, δυο πιστόλια με γεμιστήρες, φυσίγγια, ζυγαριές ακριβείας, δύο αυτοκίνητα, έξι κινητά τηλέφωνα και μεγάλο χρηματικό ποσό.
 
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της απόπειρας ληστείας σε βάρος του προϊσταμένου των ΕΛΤΑ στη Χώρα Νάξου. Συνελήφθησαν στο νησί δυο αλλοδαποί υπήκοοι Ιράκ και Σύριας, καθώς και δυο ημεδαποί συνεργοί τους. 

Στην Αθήνα, στην οδό Παπαναστασίου 16, αλλά και στην οδό Θερμοπυλών 75, συνελήφθησαν αλλοδαποί, υπήκοοι Αλγερίας, γιατί με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ημεδαπή, την τσάντα της στην πρώτη περίπτωση και γιατί με την απειλή μαχαιριού, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από ημεδαπή, χρηματικό ποσό, στη δεύτερη περίπτωση. 

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης ένας Πολωνός υπήκοος, που κατηγορείται για κλοπές χαλκού από τις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ Αγίου Νικολάου και αναζητείται και άλλος ένας ομοεθνής του. 

Συνελήφθη στο Περιστέρι ένας Αλβανός, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης. Στη Βούλα, συνελήφθη μετά από καταδίωξη της ομάδας ΔΙΑΣ, 32χρονος Αλβανός, την ώρα που εξερχόταν από μονοκατοικία που είχε διαρρήξει, μαζί με συνεργό του ο οποίος διέφυγε και αναζητείται.

Οι δύο δράστες είχαν διαπράξει 14 διαρρήξεις τον τελευταίο μήνα στη Βούλα και στη Βάρη. Εξιχνιάστηκε στην Καλαμάτα από την ΕΛΑΣ η υπόθεση της απαγωγής 38χρονου Κινέζου, από τη Γαστούνη Ηλείας και εντοπίστηκαν οι τρεις Κινέζοι δράστες του εγκλήματος.

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατέληξε Αφγανός, που κατηγορείται για παράνομη κατακράτηση και ληστεία εις βάρος ομοεθνή του. Δυο αλλοδαποί ληστές λήστεψαν δημοσιογράφο, χαράματα στην οδό Φερρών, στον Άγιο Παντελεήμονα. 

Νεαρός Αλβανός είχε μετατρέψει σε οπλοστάσιο αλλά και χώρο αποθήκευσης ποσοτήτων ναρκωτικών, κλιμακοστάσιο του ξενοδοχείου της Ρόδου, όπου διέμενε. Δύο παρέες Αλβανών συνεπλάκησαν σε καφενείο στον Άγιο Ιερόθεο Περιστερίου.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών και ένας εκ των Αλβανών έπεσε τραυματισμένος. Τέλος, η ΕΛΑΣ συνέλαβε τους δύο Αλβανούς κακοποιούς που στραγγάλισαν την ηλικιωμένη γυναίκα στο Αυλωνάρι, στο Αλιβέρι της Εύβοιας και τραυμάτισαν το σύζυγό της και εν συνεχεία αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα. 

Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τον ηλικιωμένο. Και τα παραπάνω, είναι λίγα από τα όσα δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσα σε μια ημέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: