Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Η πολιτική αναξιοπιστία της άκρας αριστεράς...


Στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Διαβάζοντας κανείς τις πρώτες γραμμές του κειμένου που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, συγγνώμη στο TVXS του κυρίου Κούλογλου, θα μπορούσε να θεωρήσει ότι κάτι συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στα Προπύλαια όπου παραμένουν, μάλλον αντικαθιστώντας τους Ιρανούς, Αφγανοί Πρόσφυγες. 

Σας τις παραθέτουμε: "
Επίθεση ακροδεξιών με ξύλα δέχθηκαν οι Αφγανοί πρόσφυγες, που βρίσκονται στα Προπύλαια και διεκδικούν άσυλο. Εκτοξεύοντας απειλές και καταστρέφοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, οι ακροδεξιοί δρούσαν ανενόχλητοι, λίγα μέτρα μακριά από την αστυνομία.

  Ενώ παρακάτω συνεχίζει η αναφορά στην ίδια ιστοσελίδα: "Δύο άτομα προσέγγισαν το σημείο, όπου βρίσκεται η έκθεση φωτογραφίας των προσφύγων και το ταμπλό στο οποίο συγκεντρώνονται οι υπογραφές συμπαράστασης. 

Τότε, ο ένας άρχισε να καταστρέφει με ένα ξύλο ό,τι βρισκόταν μπροστά του καλώντας ταυτόχρονα τον δημοτικό σύμβουλο Αθήνας και μέλος της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρο Κωνσταντίνου «να πάρει του μαύρους από εδώ». 

Σχετικά με την αναφορά του ονόματός του από τους δράστες ο κ. Κωνσταντίνου τόνισε στο tvxs.gr ότι «όσοι στοχοποιούν άτομα, εξυπηρετούν τα συμφέροντα της κυβέρνησης και της τρόικας. 

Όλα αποσκοπούν στον αποπροσανατολισμό».
Στο τέλος του δημοσιεύματος, υπήρχε μάλιστα η ειδοποίηση, ότι υπάρχει σχετικό τηλεοπτικό υλικό, το οποίο θα ανέβαινε στην ίδια ιστοσελίδα την Τετάρτη, μετά την λήξη της απεργίας στα ΜΜΕ.

Και ώ του θαύματος, ανέβηκε, σε αντίθεση με προηγούμενη φορά όπου η ίδια ιστοσελίδα υποσχόταν αναλυτικό υλικό που θα επιβεβαίωνε την συνεργασία μεταξύ αστυνομικών και μελών εθνικιστικών οργανώσεων.

Και τι βλέπει κανείς σε αυτό το... βίντεο-ντοκουμέντο; Βλέπει έναν άρρωστο άνθρωπο, προφανώς αλκοολικό, ο οποίος δεν μπορεί να δει μπροστά του, να φωνάζει κάποια ακατανόητα συνθήματα όπως "εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι να... σκύψεις το κεφάλι" και κάτι τέτοια. 

Σύμφωνα δε με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, πρόκειται για "γνωστή φιγούρα" της περιοχής, μάλλον δε άστεγο, με πρόβλημα αλκοολισμού και όχι μόνο. 

Και φυσικά η αστυνομία τον συνέλλαβε... και τον άφησε αργότερα, διότι πέραν του ότι έπεσε πάνω σε ένα "πλακάτ" των αφγανών, δεν έγινε και τίποτε άλλο.

Η πλάκα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος θα είναι στο δημοτικό συμβούλιο Αθήνας. Θέλουμε να δούμε κατά πόσον η αλήθεια θα πέσει θύμα του... αντιρατσισμού, ακόμη! 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: