Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ελληνες προσευχηθείτε, ο Χάρος είναι στην πόρτα μας!..

xaros1 



Η προσευχή εξιλεώνει, εξαγνίζει. Κατά μίαν έννοια ανακουφίζει κιόλας, ενώ βέβαιον θεωρείται ότι, εφ’ όσον γίνεται με πίστη, μπορεί να εισακουσθεί και από τον Ύψιστο, οπότε δημιουργούνται σοβαρές προϋποθέσεις σωτηρίας μας όχι μόνον εις τα επί γης προσδοκώμενα. 

Εν προκειμένω η αναφορά στην προσευχή δεν αφορά σε προβλήματα προσωπικά. 

Αφορά στο σύνολο του λαού μας και στο γενικό πρόβλημα που ήδη αντιμετωπίζει για την επιβίωσί του πλέον, αλλά και για την σωτηρία της Ελλάδος σε ό,τι έχει να κάνει την συνέχεια της υπάρξεώς της ως έθνους, αλλά και την διατήρησι της ακεραιότητός της!… 

Εδαφικώς εννοώ καθώς έχει διαφανεί, ξεκάθαρα πια, ότι  καταφθάνει και η φοβερή στιγμή της αρπαγής τμήματος ή τμημάτων της εθνικής μας κυριαρχίας, από τους γνωστούς και αγνώστους εχθρούς και «φίλους».

Διότι ποιος είναι, άραγε, αυτός που δεν έχει αντιληφθεί όχι μόνον τι συμβαίνει, αλλά και τι πρόκειται να συμβεί στους Ελληνες και την Ελλάδα!…

Οι αλαλαγμοί των  επιβουλευομένων την ύπαρξι της χώρας μας, αλλά και ενός εκάστου εξ ημών και υμών ήδη ακούγονται πλησίον μας. Ηγγικεν γάρ η ώρα της αλήθειας!…

Και όλα τούτα επισυμβαίνουν με ευθύνη ΑΠΟΛΥΤΑ των πολιτικών αρχόντων «μας». 

Ολων των πολιτικών «μας» ηγετών που κυβέρνησαν την χώρα κατά τα τελευταία 36 έτη, τουτέστιν μεθερμηνευόμενον της επάρατου Μεταπολιτεύσεως.

Αυτοί, χωρίς καμία αμφιβολία, οδήγησαν τα πράγματα της Ελληνικής Οικονομίας στο απελπιστικό σημείο που ευρισκόμεθα σήμερα, αυτοί είναι 100% υπεύθυνοι για την επικείμενη αρπαγή της γης μας και των αγαθών της από τους δανειστές και τοκογλύφους «μας».

Εις επίρρωσιν όσων ισχυρίζομαι, ας λάβει υπ’ όψιν του ο ευγενής Αναγνώστης ότι από τις 2  Ιανουαρίου 2011 καταφθάνουν 100 (!) κομισάριοι της περιβόητης «Τρόικας» οι οποίοις εγκαθιστάμενοι ως ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ στην Αθήνα θα καθορίζουν την τύχη μας ως λαού και ως Εθνους, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Αυτονοήτως, θα έχουν και την δυνατότητα εκποιήσεως σε ό,τι αφορά τον εθνικό μας πλούτο, αλλά και τμημάτων των εδαφών μας σε κάθε ενδιαφερόμενο… αγοραστή!

Ναι, περί αυτού πλέον πρόκειται. 
Και όσο κι αν διαμαρτύρεται ή πρόκειται να διαμαρτυρηθεί ο Λαός μας, η κατάστασις δεν θα αλλάξει. Μας έχουν χειροπόδαρα δεμένους οι τοκογλύφοι «μας», αγαπητοί μου φίλοι.

Εκεί μας οδήγησαν οι… πεφωτισμένοι ηγέτες «μας», με αποκορύφωμα, βεβαίως, τον τελευταίο εξ αυτών – εννοώ τον… αγαπημένο μας Γιώργο Π. που ως πειθήνιο όργανο των εκτελεστών μας σήμερα, μας σπρώχνει «ευλαβώς» στην αγκαλιά του Χάρου!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: