Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΠΕΡΙ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

Χαμπέρτούρκ  2-12-2010

Απάντηση σε 5 γλώσσες στις κατηγορίες για γενοκτονία!
Ο ASİMED υπέγραψε μια αρχή!

Στο Ερζερούμ στην πόλη που ήταν η πρώτη ανάμεσα στις πόλεις που έζησαν έντονα τις Αρμενικές θηριωδίες κατά τη διάρκεια του 1ου παγκοσμίου πολέμου, ο Σύλλογος Αγώνα Ενάντια στους Αβάσιμους Ισχυρισμούς για Γενοκτονία (Asimed) σε συνεργασία με την Πλατφόρμα πρωτοβουλίας Νέων του πανεπιστημίου Ατατούρκ, ίδρυσαν μια ιστοσελίδα σε 5 γλώσσες για να αγωνιστούνε ενάντια στους αρμενικούς ισχυρισμούς για δήθεν γενοκτονία.

Ο ASİMED που έχει κάνει μια σειρά από εργασίες για να αγωνιστεί ενάντια στους Αρμενικούς ισχυρισμούς για δήθεν γενοκτονία, υπέγραψε πάλι μια αρχή.

Ο ASİMED που στο θέμα των Αρμενικών ισχυρισμών προσπαθεί και ενημερώνει επί 7 χρόνια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό την κοινή γνώμη, μαζί με την Πλατφόρμα Πρωτοβουλία Νέων ίδρυσαν τις ιστοσελίδες ‘www.therealhıstory.org’  και  ’www.gercek tarıh.org’.

Η υποδομή έγινε σε τρεις μήνες από φοιτητές οκτώ πανεπιστημίων, 32 είναι οι φοιτητές μέλη της Πλατφόρμας Πρωτοβουλίας Νέων που θα ανανεώνουν καθημερινά τις σελίδες, ενώ η ιστοσελίδα που θα απαντά στην εκστρατεία σπίλωσης της Τουρκίας στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, αραβικά, και τουρκικά παρουσιάστηκε σε κοκτέιλ γνωριμίας στην Φιλολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Ατατούρκ. 

Στο κοκτέιλ μετείχαν ο νομάρχης Σεμπαχατίν Οζτούρκ, ο πρύτανης Χικμέτ Κοτσάκ, καθηγητές και φοιτητές.
………………….
Σχόλιο : Και όλα αυτά γίνονται εθελοντικά….

Δεν υπάρχουν σχόλια: