Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΥΕΘΑ προς ΕΠΟΠ:"Μην ανησυχείτε..."

Γενικώς να μην ανησυχούν κάλεσε τους "συμβσιούχους" ΕΠΟΠ ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης για τη μονιμοποίησή τους.

Οι περίπου 16.700 ΕΠΟΠ που θα πρέπει να μονιμοποιηθούν σταδιακά μέχρι το 2017,είναι ανάστατοι αφού δεν φαίνεται να πείθονται από τις δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας.

Η αλήθεια είναι ότι με τη λαίλαπα μέτρων και αλλαγών που κάθε μέρα ανακοινώνει η κυβέρνηση ποιος μπορεί να εγγυηθεί τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα; Πως λοιπόν μπορούν να ...ηρεμήσουν οι ΕΠΟΠ. Ο Π.Μπεγλίτης πάντως μιλώντας στη ΝΕΤ έκανε τη προσπάθειά του να τους χαλαρώσει:

"Δεν είναι όλοι συμβασιούχοι. Πολλοί από αυτούς, ήδη έχουν μονιμοποιηθεί γιατί έχουν ολοκληρώσει τον 7ετή κύκλο εργασίας και αξιολογούμενοι έχουν ενταχθεί πλέον, ως μόνιμο προσωπικό, στις ένοπλες δυνάμεις. 

Δεν έχουν τίποτε πραγματικά να φοβούνται στο εργασιακό τους μέλλον. 

Είναι πολύτιμα στελέχη στις Ένοπλες Δυνάμεις, επιτελούν ένα πολύ σημαντικό ρόλο. 

Ο θεσμός του επαγγελματία οπλίτη, που όλοι τον υπερασπιστήκαμε, ήρθε να καλύψει τη συνεχώς μειούμενη στρατιωτική θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτε, συνεχίζουμε με την ίδια πολιτική απέναντι στα στελέχη, υπαξιωματικούς και αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων".
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: