Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Βίντεο με προκλητικότατους πανηγυρισμούς Τούρκων στις ΗΠΑ για τη γενοκτονία των Αρμενίων


Μπορεί οι φωνές και μέσα στην ίδια την Τουρκία, να πληθαίνουν και δειλά δειλά κάποιοι να λένε πως “ναι υπήρξε γενοκτονία των Αρμενίων, αλλά και των Ποντίων”, μπορεί αρκετοί συγγραφείς όπως η Ελίφ Σαφάκ να γράφουν πως : “δολοφονήσαμε τους Αρμένιους και δεν πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γιαυτό” και αμέσως μετά να διώκονται για ότι έγραψαν.

Όπως και ο Τούρκος πανεπιστημιακός Τανέρ Ακστάμ που μίλησε στη Θεσσαλονίκη για την γενοκτονία και είπε τα αυτονόητα: «Το να θεωρεί κανείς το «εθνικό συμφέρον» και την «ηθική», ως έννοιες που αποκλείουν η μια την άλλη, είναι απλά λάθος”
Και ποια είναι μέχρι και σήμερα η ηθική του Τουρκικού κράτους; Η απάντηση είναι απλή: το επίσημο Τουρκικό κράτος συνεχίζει προκλητικά να κωφεύει, να απειλεί και να λέει ψυχρά πως δεν έγινε τίποτε το 1915. Εξάλλου τι είναι ενάμιση εκατομμύριο ψυχές;
Σκεφτείτε λίγο το νούμερο...1.500.000 άνθρωποι, γέροι νέοι, γυναίκες, παιδάκια, δολοφονήθηκαν με τους χειρότερους τρόπους που μπορεί ο ανθρώπινος νους να συλλάβει. 

Και σήμερα 95 χρόνια μετά κανείς απο το επίσημο τουρκικό κράτος δεν έχει σκύψει το κεφάλι και ταπεινά να ζητήσει μια απλή συγγνώμη.
Μια συγγνώμη ίσως και να έφτανε να απαλύνει τον πόνο, το δάκρυ τον ξεριζωμό...
Όμως “ο λύκος και αν εγέρασε...”
Κάθε χρόνο στις 24 Απριλίου, οι Αρμένιοι όλου του κόσμου πενθουν, κλαίνε, θυμούνται τους δικούς τους που δολοφονήθηκαν στα άγρια βουνά της Τουρκίας και στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης και ευλαβικά ευχαριστούν το θεό που κάποιοι πρόγονοι τους σώθηκαν...
Τη μαύρη αυτή ημέρα για τους Αρμένιους, κάποιο Τούρκοι την γιορτάζουν προκλητικά. 

Κάποιοι Τούρκοι πανηγυρίζουν για τους δικούς τους προγόνους που κατέσφαξαν ενάμιση εκατομμύριο ανθρώπους, βίασαν γυναίκες, άφησαν παιδάκια ορφανά να περιφέρονται σαν μισότρελα πάνω στα βουνά με τη φρίκη που τα αθώα ματάκια τους είχαν δει.
Δείτε το βίντεο με τους Τούρκους που ουρλιάζουν φωνάζουν και χορεύουν προκλητικά για τους δολοφόνους προγόνους τους....
Κρατάνε ένα πανό που γράφουν “σταματήστε τα ψέμματα των Αρμενίων”, αλλά το χειρότερο είναι πως γελάνε. 

Γελάνε με τον πόνο και τη θλίψη κάποιων, γελάνε σαν να μην έχουν ψυχή...



Το επίσημο τουρκικό κράτος ποτέ δεν παραδέχτηκε την γενοκτονία. Απειλεί, δεξιά και αριστερά όποια άλλη χώρα αναγνωρίσει τη σφαγή.
Ας δούμε κάποιες φωτογραφίες του 1915...Δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο. Απλά δείτε τις φωτογραφίες και θυμηθείτε το προκλητικό γέλιο των Τούρκων στο βίντεο...
Σας ενημερώνουμε το εξής: ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΤΟ 1915, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΙΑΙΕΣ























Δεν υπάρχουν σχόλια: