Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Aπ.Κακλαμάνης: "Για να μην χαθεί η Θράκη πρέπει οι Έλληνες χριστιανοί να αλλάξουν συμπεριφορά"!


Μεγάλο θέμα δημιουργήθηκε απόψε στην ομιλία του πρώην προέδρου της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη στην Βουλή, όταν το ακροατήριο "εξερράγη", ακούγοντας τον βουλευτή να ξεστομίζει την φράση «Για να μη χαθεί η Θράκη πρέπει και 'σεις οι Έλληνες χριστιανοί να αλλάξετε συμπεριφορά»!

Η ατμόσφαιρα - η οποία ήταν επιβαρυμένη από τις μέχρι τότε τοποθετήσεις του Α.Κακλαμάνη οι οποίες θεωρήθηκαν "υπεκφυγές" - κυριολεκτικά απέκτησε τα χαρακτηριστικά "μπουρλότου" και οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν τον κ. Κακλαμάνη αφού όλοι απαιτούσαν να φύγει από την εκδήλωση.
Ενωρίτερα ο Α.Κακλαμάνης στην ομιλία του για την Θράκη που διοργανώθηκε στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής άρχισε με μία αναδρομή στο παρελθόν λέγοντας "Πόσες φορές επισκέφθηκε τη Θράκη και πώς έδειξε την πόρτα στον τέως πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, όταν ο τελευταίος του ζήτησε λογαριασμό επειδή ο Σγουρίδης είχε πάει στην κοιλάδα Μπεκάα και είχε συναντήσει τον Οτσαλάν".

Στο τέλος της εκδήλωσης η Χαρά Νικοπούλου που ήταν στο πάνελ των ομιλητών, απεύθυνε την εξής ερώτηση στον πρώην πρόεδρο της Βουλής «Μέχρι ποίου σημείου προδοσίας πρέπει να φτάσουν οι Ματατζη, Ιλχαν, και Χατζηοσμάν για να τους διώξεται από τη Βουλή;»

Εκεί το ακροατήριο άρχισε να χάνει την υπομονή του και να φωνασκεί, διότι φαινόταν ότι ο Κακλαμάνης δεν είχε σκοπό να απαντήσει. Τότε ο Α.Κακλαμάνης ύψωσε τον τόνο της φωνής του και απαίτησε από το ακροατήριο να σωπάσει και να τον αφήσει να ασκήσει το δημοκρατικό του δικαίωμα να μιλήσει. 
 
Το ακροατήριο εξαγριώθηκε και τότε ο κ. Κακλαμάνης «έβαλε» φωτιά στην ήδη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα με αυτά που προαναφέραμε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: