Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Να σταματήσει η βία και οι προκλήσεις κατά των κατοίκων

Συνάντηση με τον επικεφαλής των δυνάμεων των ΜΑΤ που βρίσκονται στην Κερατέα είχε το πρωί της Κυριακής ο Μητροπολίτης Λαυρεωτικής και Μεσογαίας Νικόλαος, ο οποίος ζήτησε να σταματήσουν η βία και οι προκλήσεις εναντίων των κατοίκων που δηλώνουν την αντίθεσή τους με τη δημιουργία ΧΥΤΥ στην περιοχή τους.

Παράλληλα σε ομιλία του που προηγήθηκε, έθεσε ζήτημα δημοκρατίας και ελευθερίας έκφρασης τονίζοντας και καταγγέλλοντας την απαράδεκτη και βίαια συμπεριφορά της αστυνομίας.

Παρόμοια ήταν η στάση του Νομάρχη Ανατολικής Αττικής, Λεωνίδα Κουρή, ο οποίος έκανε λόγο για απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ ο απερχόμενος δήμαρχος Κερατέας, Σταύρος Ιατρού, τόνισε για ακόμη μια φορά την ανάγκη να παρθούν άμεσες αποφάσεις, ώστε να αποχωρήσουν τα ΜΑΤ από την περιοχή πριν γίνουμε μάρτυρές χειρότερων κακών.

« Όσο η περιοχή βρίσκεται υπό κατοχή τόσο εξαγριώνονται οι κάτοικοι. 


Οφείλουν να αποσύρουν αμέσως τις δυνάμεις τους που βρίσκονται παράνομα στο τόπο μας και περιφρονούν δήθεν παράνομα οχήματα. 

Θα είναι υπεύθυνοι για τις εξελίξεις που κάθε μέρα γίνονται και χειρότερες. 

Ο κόσμος είναι ανεξέλεγκτος και δεν θα υποχωρήσει. Ας το κατανοήσουν οι υπουργοί πριν θυσιαστεί ανθρώπινη ψυχή» ανέφερε ο κ. Ιατρού.
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: