Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Εισαγγελική έρευνα για συκοφαντικά δημοσιεύματα και εκβιασμό του Α/ΓΕΣ!



Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο Α/ΓΕΣ για να αναζητήσει τους αγνώστους οι οποίοι μέσω διαδικτύου έχουν αναρτήσει άκρως επιθετικά δημοσιεύματα εναντίον του ,αλλά κυρίως εναντίον της οικογένειάς του.

Όσο οι δημοσιεύσεις αφορούσαν στον ίδιο ο αντιστράτηγος Φ.Φράγκος,είχε επιλέξει να μην αντιδράσει.

Το τελευταίο διάστημα όμως υπήρξαν σκληρές επιθέσεις με εκφράσεις που ξεπερνούσαν τα όρια εναντίον της κόρης του,αλλά και ψευδείς πληροφορίες εναντίον του γιού του. 
Η εισαγγελία Αθηνών διέταξε προκατακτική εξέταση σε βαθμό κακουργήματος όχι απλά για συκοφαντία αλλά και για προσπάθεια εκβιασμού!


Οι εκφράσεις που αναρτήθηκαν από συγκεκριμένα blpgs,ήταν εξαιρετικά χυδαίες εναντίον της κόρης του Α/ΓΕΣ,η οποία παρουσιάζει εκπομή στη κρατική τηλεόραση.


Αφορμή για τη χυδαία επίθεση εναντίον της ήταν το θέμα της εκπομπής της που είχε να κάνει με τους μετανάστες!

Ο συντάκτης του δημοσιεύματος θεωρούσε ότι η εκπομπή ήταν υπέρ των μεταναστών και γι΄ αυτό θεώρησε σκόπιμο να "στολίσει" την Ευτυχία Φρ΄γκου με διάφορα κοσμητικά επίπεδα.

Προσπάθεια να εμπλακεί και ο γιος του Α/ΓΕΣ έγινε με τις "πληροφορίες" ότι δήθεν δουλεύει για εταιρεία τουρκικών συμφερόντων.


Τη περασμένη Δευτέρα σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν πηγές του ΓΕΣ,ο αρχηγός δέχτηκε τρία τηλεφωνήματα στα οποία άγνωστος αξίωσε χρηματικό ποσό για να "σταματήσουν τα δημοσιεύματα".

Ο Α/ΓΕΣ ,λένε οι πληροφορίες γνωρίζει τη ταυτότητα του "δράστη". Ωστόσο πρέπει να "δέσει" νομικά τους ισχυρισμούς του και αυτό θα αναλάβει να το κάνει ο εισαγγελέας,ο οποίος διώκει τον υπεύθυνο,όχι μόνο για συκοφαντία,αλλά για εκβιασμό!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: