Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Fox2 Magazine Vol.5


Με αρκετή καθυστέρηση, η οποία εν πολλοίς οφείλεται σε τεχνικά προβλήματα, αναρτούμε το 5ο τεύχος του κύριου ηλεκτρονικού μας περιοδικού.

Τα προβλήματα οφείλονται κυρίως στον τομέα του λογισμικού που χρησιμοποιήθηκε. Υπάρχουν ορισμένα λάθη σε κάποιες εικόνες, ρουμπρίκες και μικρότερα χαρακτηριστικά έκδοσης. Ευχόμαστε το κείμενο του τεύχους ότι είναι εντάξει.

Το τεύχος συνέπιπτε χρονικά με τη συμπλήρωση του πρώτου έτους λειτουργίας του blog, η καθυστέρηση έκδοσής του και η παρουσίαση των παραπάνω σφαλμάτων, δεν μας επιτρέπει πανηγυρισμούς.

Θα μπορούσαμε να μην το είχαμε εκδώσει τελικά ξεχωριστά αλλά μαζί με την τρέχουσα ύλη σε μία ειδική έκδοση, αλλά από σεβασμό προς το πρόσωπό σας, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ευχαριστούμε τον κο. Πανιτσίδη, τον Afasia, τον Greekdefence για τη συμμετοχή τους.

Να συμπληρώσουμε ότι αυτό το τεύχος έχει περισσότερο συμπαγές σχήμα, επειδή έχουν μειωθεί οι ολοσέλιδες εισαγωγικές φωτογραφίες κάθε θέματος, και φιλικότερη εικόνα. Θα ακολουθήσει εμπλουτισμός της εμφάνισης χάρη στα πολύ ωραία πράγματα που ετοιμάζει ο Greekdefence.

Ξανά λυπούμαστε τόσο για την καθυστέρηση όσο και τα λάθη που υφίστανται στην παρούσα έκδοση. Εννοείται πως περιμένουμε την κριτική σας. Καλή Ανάγνωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια: