Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Απόστρατοι οι ύποπτοι για τις "ηλεκτρονικές επιθέσεις" εναντίον Α/ΓΕΣ.



Ο σάλος που έχει ξεσπάσει από τη μήνυση που κατέθεσε ο Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος κατά αγνώστων για συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιασμό,θα έχει συνέχεια.

Η εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση διαλεύκανσης αυτής της πολύ σκοτεινής ιστορίας ,έχει τη φήμη επίμονης δικαστικού λειτουργού . Το κυριότερο; 
Είναι σύζυγος στρατιωτικού και αυτό της παρέχει εμπειρία για τον χώρο το οποίο καλείται να ερευνήσει.

Ο κύκλος υπόπτων που υπάρχει για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχτηκε τόσο ο Α/ΓΕΣ,αλλά κυρίως μέλη της οικογένειάς του και κυρίως η κόρη του,είναι εξαιρετικά μικρός. Ωστόσο η επιχείρηση να αποδειχτεί η ενοχή τους για τα επίμαχα δημοσιεύματα δεν θα είναι απλή.

Στην υπόθεση θα εμπλακεί η πολύπειρη και με πολύ μεγάλες επιτυχίες σε τέτοιες υποθέσεις Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της αστυνομίας ,η οποία εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τους «χακί χακεράδες» του υπουργείου Άμυνας. 


Οι ύποπτοι που προαναφέραμε έχουν εντοπιστεί από το κυνήγι των ανδρών δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος και όπως λένε πληροφορίες πρόκειται για απόστρατους αξιωματικούς.

Ακόμη κι αν αποδειχτούν όλα αυτά βέβαια ,είναι ακόμη πιο δύσκολο να «δεθεί» η κατηγορία του εκβιασμού,αφού ο ή οι διαχειριστές των blogs δεν είναι δεδομένο ότι ήταν οι ίδιοι που τηλεφώνησαν τρεις φορές στον Α/ΓΕΣ και ζήτησαν χρήματα για να σταματήσουν τις αναρτήσεις.


Όπως και να ‘χει αυτού του είδους η δημοσιότητα μόνο καλό δεν κάνει στις φιλοδοξίες του Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου για την αναρίχησή του στη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: