Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

5 Canadair + 1 C-130 + EMAK = 1 Σύνταγμα Διπλωμάτες



Το Τελ-Αβίβ αντέδρασε άμεσα στην ελληνική βοήθεια και ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας τηλεφώνησε στον Έλληνα ομόλογό του για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της χώρας του προς την Ελλάδα.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από το ελληνικό ΥΠΕΞ σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

«Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, κ. Avigdor Lieberman, επικοινώνησε προ ολίγου τηλεφωνικά με τον Υπουργό Εξωτερικών, κ. Δημήτρη Δρούτσα, προκειμένου να του μεταφέρει τις ευχαριστίες της ισραηλινής κυβέρνησης για την άμεση ανταπόκριση των ελληνικών αρχών στο αίτημα του Ισραήλ για συνδρομή στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που έχει εκδηλωθεί πλησίον της Χάιφας και να τον συγχαρεί για την αποτελεσματικότητα των ελληνικών δυνάμεων.

Σημειώνεται ότι οι ελληνικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή ανέρχονται πλέον σε 5 αεροσκάφη τύπου Canadair ενώ έχει αναχωρήσει για το Ισραήλ και ένα C-130, το οποίο μεταφέρει ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα της ΕΜΑΚ αποτελούμενη από 36 άτομα.
»

Το defence-point.gr δεν μπορεί για άλλη μία φορά να μη σημειώσει πως η «παραγωγικότητα» των ανδρών και τον γυναικών των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων μετράται στο πεδίο της τιμής και του καθήκοντος, εντός ή εκτός Ελλάδας ενώ η «παραγωγικότητα» κάποιων άλλων δημοσίων υπαλλήλων σε υψηλές έως ύψιστες θέσεις μετράται στο… τραπέζι της ταβέρνας…

Ας αναλογιστεί ο καθείς ποιος και πως θα περάσει στην ιστορία του ελληνικού έθνους το οποίο ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει με μία ή δύο κυβερνήσεις που βρέθηκαν στην εξουσία τα τελευταία έτη, οι οποίες φυσικά και αποτελούνται από… παραγωγικούς δημόσιους υπαλλήλους, σε αντίθεση με το υπόλοιπο κομμάτι του ελληνικού λαού το οποίο, κατ’ αυτούς, είναι «αντιπαραγωγικό».   

Defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια: