Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Προπηλάκισαν τον Χατζηδάκη

Δημοσίευση 15/12/2010 13:40 Ανανέωση 15/12/2010 15:25
Επίθεση δέχτηκε ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, την ώρα που περνούσε από την οδό Πανεπιστημίου, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πορεία που διοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, οι διαδηλωτές όταν είδαν τον Κωστή Χατζηδάκη άρχισαν να τρέχουν και να τον κυνηγούν, φωνάζοντας «θα φάτε ξύλο όλοι». Οι άγνωστοι επιτέθηκαν στον πρώην υπουργό και τον χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν.
Μάλιστα, χρειάστηκαν να επιστρατευτούν άνδρες των ΜΑΤ για να φυγαδεύσουν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.
πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λάθος κεφάλι τις έφαγε!

Το κεφάλι του Χατζηδάκη ο συντάκτης τς ανακοίνωσης της ΝΔ το έχει γραμμένο κάπου που δεν πιάνει μελάνι. Απλά είναι αμετανόητα σκυλιά που εκμεταλλεύονται το περιστατικό. Δεν είναι λοιπόν ακριβώς προιόν αφέλειας η ανακοίνωση.
Από ένα κεφάλι που τις έφαγε επειδή βρέθηκε σε λάθος τόπο και χρόνο και τις έφαγε για το κυβερνητικό παρελθόν της ΝΔ κάποιοι το πήραν και έκαναν διαφήμιση της πολιτικής της ΝΔ κόντρα στο μνημόνιο.΄
Τις έφαγε όμως άνθρωπος που δεν είχε προτεραιότητα για να τις φάει. Προτεραιότητα να τις φάει έχει ο Αλογoσκούφης. Που βρίσκεται άραγε τώρα; Εάν οι έλληνες γνώριζαν τις τους έκανε θα τον είχαν κρεμάσει στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος βλέποντας προς το υπουργείο που αγάπησε.!