Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ήλθε, είδε, έδωσε εντολές και απήλθε ο αρχιεισπράκτορας Στρος Καν

STROS KAN BOULH 



Ο αρχιεισπράκτορας των διεθνών τοκογλύφων, ο δοσάς και κατά κόσμο Στρος Καν, «σοσιαλιστής» βέβαια με πατέντα, το ντόπερμαν των «κοσμοπολιτών» του διεθνούς κεφαλαίου, το οποίο απομυζά τον πλούτο των εθνών, ήρθε να δει τα φερέφωνά του, την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. 

Ο εκπρόσωπος αυτού του «ευαγούς» ιδρύματος, το οποίο απ’ όπου περνάει αφήνει πίσω του συντρίμμια, πεινασμένους, αστέγους και απελπισμένους, δεν ήλθε για να θαυμάσει τις αρχαιότητες της Αθήνας, αλλά να δώσει εντολές στα ενεργούμενα της παγκόσμιας διακυβέρνησης. 

Τα αποτελέσματα αυτών των επιταγών, θα τα εισπράξουμε εντός συντόμου χρονικού διαστήματος.

Ήδη, οι βάσεις για τον θρησκευτικό και εθνικό αποχρωματισμό της χώρας έχουν τεθεί και συνοδεύονται από την εκποίση του εθνικού μας πλούτου.
Έχουν λοιπόν βαλθεί, να ξεκάνουν τα ευρωπαϊκά έθνη, απαξιώνοντας, «τιμωρώντας», πλιατσικολογώντας τον πλούτο τους και διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό τους.

Ό,τι άρχισε η Γαλλική Επανάσταση, το ιστορικό αυτό δυστύχημα, που εισήγαγε ένα νοσηρό φιλελευθερισμό στην ευρωπαϊκή ζωή, ο οποίος διέβρωσε τα πάντα στο πέρασμά του και έθεσε ως κεντρικό άξονα έναν επίπλαστο ουμανισμό, αντικαθιστώντας την ελευθερία με την ελευθεριότητα, το ολοκληρώνει τώρα, την εποχή αυτή της Ύστερης Δύσης, ο δήθεν «μηχανισμός στήριξης».

Φτάσαμε στην εποχή της διαστροφής των εννοιών. 
Όπου, στην ενωμένη Ευρώπη, η κλοπή του εθνικού πλούτου ονομάζεται «στήριξη» και «αλληλεγγύη», η επίθεση στην μεσαία τάξη εξορθολογισμός, όπως και η εξόντωση των ευπαθών ομάδων, ενώ η περιθωριοποίηση μεγάλων ομάδων πληθυσμού, «εξυγίανση».

Ζούμε στην πρώιμη φάση της απόπειρας επιβολής του χειρότερου και πλέον απάνθρωπου και ύπουλου ολοκληρωτισμού, πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού, που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. 

Ενός γιγάντιου ιστού παρακολούθησης, χειραγώγησης και ελέγχου, με το όνομα παγκόσμια διακυβέρνηση, που από-ιεροποιεί τη ζωή μας και απειλεί όλες μας τις ελευθερίες. 
Θα το ανεχθούμε;

Η Ενωμένη Ευρώπη αποδεικνύεται ένα χαλασμένο κιβώτιο ταχυτήτων στην υπηρεσία του κεφαλαίου, ένας γραφειοκρατικός μηχανισμός άνευ οράματος, που εξυπηρετεί μόνο την ιερή «αγελάδα» του συστήματος, την ελεύθερη διακίνηση του κεφαλαίου. 

Η τελευταία, εξαθλιώνει το μέσο Ευρωπαίο, καθιστώντας ευάλωτο στις βουλές των προγαστόρων και απάτριδων καπιταλιστών, των κηρύκων της ανηθικότητας, της εκμετάλλευσης των ανθρώπων και της πολυπολιτισμικής ισοπέδωσης.

Τι να μας πει λοιπόν ο διαμένων σε σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων, ο διεθνιστής Γάλλος, που θέλει να αναλάβει τις τύχες της πατρίδας του (αν έχει πατρίδα αυτός...). Όσο μας αφορά, πρόκειται περί προσώπου αποκρουστικού.
Των Απόστολου Δ. Καψάλη & Νίκου Χιδίρογλου
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: