Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ο Χριστόφιας και το ΝΑΤΟ τα βρήκαν

121210-nato

Mέχρι σήμερα, η άρνηση της κυβέρνησης του Δημήτρη Χριστόφια να εντάξει την Κύπρο στη γνωστή ως «Σύμπραξη για την Ειρήνη» (Partnership for Peace), καλυπτόμενη πίσω από την κομμουνιστική της θεώρηση, δημιουργούσε «θέματα». 
 
Η Κύπρος, ήταν η ΜΟΝΗ χώρα στην Ευρώπη που δεν ανήκει στο σχηματισμό, κάτι που δημιουργούσε τον εκνευρισμό της Αθήνας, η οποία πιέζει συνεχώς τη Λευκωσία για αλλαγή στάσης στο θέμα.
Η ταύτιση όμως του Δημήτρη Χριστόφια με το διεθνή παράγοντα, έφερε μια λύση στη «ζούλα», που δεν θα εκθέσει τον Κύπριο εθνομηδενιστή και «σύντροφο». 


Προνοεί ο διεθνής παράγοντας για τον άνθρωπό του... Οι δηλώσεις του Δημήτρη Χριστόφια κατά της Ελλάδας (βλ. Ουάσινγκτον) και η προσπάθειά του να απογαλακτίσει την Κύπρο από ο,τιδήποτε ελληνικό, εξευμένισε τους Αμερικανούς, οι οποίοι βρήκαν λύση, για να μην εξοργιστούν οι «αριστεροί» οπαδοί του ΑΚΕΛ και να μην εμφανιστεί ο εκλεκτός του συστήματος, ως ανακόλουθος. Φυσικά, πολιτικές αντιδράσεις στη Λευκωσία δεν υπήρξαν, δεδομένου ότι η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ δεχόταν συνεχώς βολές πανταχόθεν για τη στάση της στο θέμα της μη προσχώρησης της Κύπρου στη Σύμπραξη. Έτσι, ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και λοιποί, δεν έβγαλαν κιχ...

Υπό την ασπίδα του ΝΑΤΟ, χωρίς πολλή φασαρία...

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η νέα αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ (θα καλύπτει στο μέλλον απειλές με βεληνεκές 4000 χλμ, ενώ τώρα καλύπτει με βεληνεκές 1500 χλμ), η εγκατάσταση της οποίας θα ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι το 2020, θα καλύπτει και την Κύπρο. 

Πολύς «κομμουνισμός» από το ΑΚΕΛ της παγκόσμιας διακυβέρνησης!

Η επίσημη δικαιολογία για αυτή την εξέλιξη βέβαια, είναι η παρουσία στην Κύπρο των βρετανικών βάσεων. 
 
Κάτι, που οδήγησε τη Συμμαχία της παγκόσμιας διακυβέρνησης να «θεωρήσει» ότι η κάλυψη του νησιού, είναι «αναγκαία», ώστε να αποτραπούν απειλές από... τη Μέση Ανατολή!

Πόσο ρεαλιστικό ακούγεται αυτό, μπορείτε να το κρίνετε...

«Εδώ είμαστε», λέει το ΝΑΤΟ!

Όσον αφορά τώρα στα πρακτικά ζητήματα που ανακύπτουν, δεδομένου ότι η Κύπρος δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ:
ο Αμερικανός διπλωμάτης στο ΝΑΤΟ Robert Bell, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε προ τριημέρου στην υποεπιτροπή Άμυνας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, διευκρίνισε στο ερώτημα αν η ασπίδα της Συμμαχίας θα καλύπτει μη μέλη, ότι αυτό θα γίνεται για χώρες που ναι μεν δεν ανήκουν στη Συμμαχία, αλλά όμως ανήκουν στην ΕΕ. 

Έτσι, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τη θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων. 

Φυσικά, η ενεργοποίηση της ασπίδας δεν θα γίνεται αμέσως, καθώς κάτι τέτοιο γίνεται μόνο για τα κράτη-μέλη, αλλά κατόπιν σχετικού αιτήματος...

Φυσικά, λόγω της παρουσίας των βρετανικών βάσεων στο νησί, δεν θα απαιτείται αίτημα, δεδομένου ότι τυχόν επίθεση κατά της Κύπρου, θα ερμηνευθεί ως επίθεση κατά των βάσεων... 

Βρήκε δηλαδή απάντηση και «λύση» για όλα ο διεθνής παράγοντας! 

Ο κυπριακός Τύπος γράφει ότι «στην ουσία, ήταν μια πρόσκληση για επίσημη συμμετοχή και για άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ». 

Από εκεί και πέρα όμως, είναι ενδιαφέρον το ότι οι πύραυλοι που θα καλύπτουν την Κύπρο, θα βρίσκονται σε τουρκικό έδαφος, υπό τη διαχείριση ΝΑΤΟϊκών μεν, Τούρκων δε αξιωματικών! 

Η Άγκυρα θα έχει πλέον την Κύπρο στο πιάτο και κανείς δεν δείχνει να ανησυχεί για αυτό!

Ενιαίος χώρος

Είμαστε λοιπόν στα πρόθυρα της δημιουργίας ενός «ενιαίου χώρου», υπό την επίβλεψη της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Η τελευταία, παρακάμπτει συνεχώς τις εθνικές αντιδράσεις και αντιστάσεις και «ομογενοποιεί» συνεχώς γεωγραφικούς χώρους προσαρτώντας νέους, χρησιμοποιώντας σε αυτή την κατεύθυνση τους ευρωατλαντικούς θεσμούς. 

Το πρόβλημα στην περίπτωσή μας στη ΝΑ Ευρώπη, είναι ότι καθήκοντα τοποτηρητή των συμφερόντων της παγκόσμιας διακυβέρνησης, αναλαμβάνει η Τουρκία ή για να είμαστε ακριβείς, το υπό συγκρότηση νεο-οθωμανικό κράτος.

Και όπως όλα δείχνουν, με τη συναίνεση κάποιων «κοσμοπολιτών», οι οποίοι μισούν και μάλιστα παθολογικά, ο,τιδήποτε ελληνικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: