Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Αν δεν είχαμε νικήσει τους Πέρσες στον Μαραθώνα...





Γράφει η
Ντίνα Εξάρχου
Απειλεί ο Μπιν Λάντεν την Ευρώπη ότι θα της επιτεθεί με θεαματικά τρομοκρατικά χτυπήματα, αν δεν αποδεχτεί τον ισλαμικό νόμο της «μπούρκα», τον νόμο που μπαίνει στην «γηραιά ήπειρο» με ξυλοπόδαρα, χάνει την ισορροπία του, πέφτει και σπάει τα μούτρα του.

Ελάχιστες μουσουλμάνες κυκλοφορούν στις μεγαλουπόλεις της Ευρώπης με «μπούρκα». 


Οι περισσότερες φορούν μόνο το μαύρο ράσο και το μαύρο μαντίλι και τα κοριτσάκια τους το πολύχρωμο τσεμπέρι, για το οποίο γίνεται μεγάλος κοινωνικός θόρυβος στη Γαλλία.

Οι τουρίστριες, οι γυναίκες των διπλωματικών υπαλλήλων και των εργαζομένων σε πολυεθνικές εταιρίες είναι πιο «προχωρημένες».

Βολτάρουν στο Παρίσι και στο Λονδίνο με το ράσο ξεκούμπωτο και το μαντίλι στο κεφάλι χαλαρό, με «βαρύ» μακιγιάζ στο πρόσωπο, με εντυπωσιακό μανικιούρ, με γόβες  - στιλέτο, με το τσιγάρο στο ένα χέρι και τις σακούλες με τα ψώνια στο άλλο.

 Κάθονται στις καφετέριες σταυροπόδι, βγάζουν σε κοινή θέα τις κολλητές μίνι φούστες τους και τα μπλουζάκια με το βαθύ ντεκολτέ, πίνουν  καπουτσίνο  και  εσπρέσσο, μιλάνε τα γαλλικά και τα αγγλικά με αέρα, φρεσκάρουν το κραγιόν στα χείλη τους, το μέικ-απ κάτω από τα μάτια και το άρωμα στους λοβούς των αφτιών τους. 

Οι βιοπαλαίστριες μουσουλμάνες μετανάστριες είναι «μαζεμένες». Το βλέμμα τους, όμως, «φωνάζει» ότι γι' αυτές το ράσο και το μαντίλι είναι παρωνυχίδες.

Αν ζούσαν στο κράτος των Ταλιμπάν, θα κυκλοφορούσαν με εφτά κιλά καλύπτρα στο πρόσωπο και δεν θα τολμούσαν να την βγάλουν ούτε την ώρα που θα πόζαραν για τη φωτογραφία της αστυνομικής τους ταυτότητας! Δεν θα τολμούσαν να τη βγάλουν ούτε την ώρα που θα γεννούσαν στο σπίτι τους αβοήθητες από γιατρό ή μαία και θα πέθαιναν οι μισές πάνω στη γέννα! Δεν θα τολμούσαν να τη βγάλουν ούτε την ώρα που θα θήλαζαν το μωρό τους!

Αν τολμούσαν να ξεσκεπάσουν το πρόσωπό τους για να φιλήσουν το παιδί τους, θα τις έτρωγε μαύρο φίδι. Θα τις έθαβαν ζωντανές ως το λαιμό οι αρσενικοί συγγενείς και θα λιθοβολούσαν το ακάλυπτο κεφάλι τους μέχρι θανάτου!

Αν τολμούσαν να ανοίξουν τις τρύπες της καλύπτρας, θα έτρωγαν το ξύλο της χρονιάς τους από τον σύζυγο! 


Με τα πλευρά σπασμένα από το ξύλο και την «ομίχλη» του «καμβά» μπροστά στα μάτια τους θα έβγαιναν στο δρόμο στραβωμένες, θα έπεφταν στις ρόδες κάποιου αυτοκίνητου, θα έχαναν τη ζωή τους και θα ευφραίνονταν οι ψυχές των Αχαιμενιδών του Κύρου, που εισήγαγαν το βάρβαρο έθιμο της "μπούρκα" στην Περσία πριν από 2.500 χρόνια.

Παρωνυχίδες είναι, λοιπόν, τα ράσα και τα μαντίλια για τις μουσουλμάνες μετανάστριες στην Ευρώπη.

 

Αν ζούσαν στο Αφγανιστάν ούτε μεροκάματο θα έφερναν στο σπίτι τους οι μεγάλες, ούτε γράμματα θα μάθαιναν οι μικρές.

Θα άνοιγαν το στόμα τους για να τραγουδήσουν και θα τις σκότωναν στο ξύλο οι πατεράδες τους ή θα τις πουλούσαν νύφες σε κάποιον πολυγαμικό παππού 15 και 16 χρονών κοπελίτσες!

Αν ζούσαν στο Αφγανιστάν, θα ταξίδευαν χωμένες στα πορτ-μπαγκάζ των αυτοκινήτων! Θα αρρώσταιναν και δεν θα τολμούσαν οι οικείοι τους να τις πάνε στο νοσοκομείο, ούτε να καλέσουν γιατρό στο σπίτι! 


Θα χήρευαν και θα έβγαιναν στη ζητιανιά γιατί δεν θα είχαν δικαίωμα να κληρονομήσουν τον αποθανόντα σύζυγο!

Αυτόν τον «πολιτισμό» θα είχε σήμερα η Ευρώπη, αν δεν είχαν νικήσει οι Έλληνες τους Πέρσες στον Μαραθώνα.

Θα τους νικήσουν και οι μουσουλμάνοι μετανάστες στις μέρες μας.

Γι' αυτό ωρύεται ο Μπιν Λάντεν.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: