Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Δύο συλλήψεις για τον εκβιασμό του Α/ΓΕΣ!



Σε συλλήψεις δύο ατόμων ενός άνδρα,απόστρατου αξιωματικού του Στρατού και μίας γυναίκας κόρης απόστρατου της αστυνομίας,προχώρησε πριν από λίγο η αστυνομία! 

Και οι δύο κατηγορούνται για τις υβριστικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο εναντίον του Α/ΓΕΣ και της κόρης του,αλλά και για τον τηλεφωνικό εκβιασμό που ακολούθησε τις αναρτήσεις.
 

Πριν από λίγο ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μ.Σφακιανάκης πήγε στο υπουργείο Άμυνας και ενημέρωσε προσωπικά τον υπουργό Άμυνας και τον Α/ΓΕΣ.



Οι συλλήψεις έγιναν λίγα 24ωρα μετά από τη μήνυση που είχε ο καταθέσει ο Α/ΓΕΣ, εναντίον αγνώστων με αποτέλεσμα την υπόθεση να αναλάβει εισαγγελέας. 


Το πρωί αστυνομικοί έκαναν έφοδο στα σπίτια των δύο τους συνέλαβαν και κατάσχεσαν τους υπολογιστές τους.

Στο σπίτι του απόστρατου ο οποίος για 25 λεπτά δεν επέτρεπε στον εισαγγελέα και τους αστυνομικούς να μπουν,οι αστυνομικοί βρήκαν οθόνες υπολογιστή αλλά και ένα φορητό υπολογιστή κρυμμένο κάτω από ένα στρώμα.


Η υπόθεση "ανοίγει" αφού τώρα τα "λαγωνικά" της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υα μπορέσουν να "διαβάσουν" όλα τα μηνύματα που έστελνε και λάμβανε ο απόστρατος σε σχέση με αναρτήσεις που ήταν υβριστικές,συκοφαντικές ή και εκβιαστικές ακόμη. 


Ήδη πέραν του Α/ΓΕΣ που έχει κινηθεί δικαστικά,ετοιμάζονται κι άλλοι στρατιωτικοί απόστρατοι και εν ενεργεία να ζητήσουν ηθική δικαίωση για όσα είχαν αναρτήσει στο διαδίκτυο οι κατηγορούμενοι.
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: