Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΚΕΠ μόνο για λαθρομετανάστες

101210-kep

Μια απο τις προτεραιότητες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, όπως έχει άλλωστε γραφτεί συχνά στο παρελθόν, είναι αυτή της εξυπηρέτησης των λαθρομεταναστών στην χώρα μας, έτσι ώστε να ενταχθούν(!). 

Στο πλαίσιο αυτό και η νέα πρωτοβουλία της υφ. Εσωτερικών Θεοδώρας Τζάκρη να δημιουργήσει ΚΕΠ Αλλοδαπών, το οποίο θα λειτουργήσει στον Πειραιά, μετά την ψήφιση του νόμου για την κατάρτιση του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Το πρώτο από αυτά θα στελεχώσουν οι πρώην υπάλληλοι του ΙΜΕΠΟ, ενώ η κ. Τζάκρη δεσμεύτηκε ότι μέσω αυτών θα εκδίδονται άμεσα οι άδειες παραμονής και άλλα κρατικά έγγραφα για τους αλλοδαπούς.

Μάλιστα σκοπεύει τέτοιου είδους ΚΕΠ να δημιουργηθούν σε κάθε νομό της χώρας, ενώ επιπρόσθετα θα δημιουργηθούν και Συμβούλια Ένταξης Μεταναστών σε κάθε δήμο της χώρας!

Έχει να πέσει δηλαδή "διεθνιστικό βόλεμα"! Την ίδια ώρα που τα κανονικά Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, υπολειτουργούν σε μεγάλο βαθμό ή βασίζονται στο "σκίσιμο" των όποιων φιλότιμων υπαλλήλων τους, η πολιτεία θέλει να δημιουργήσει ΚΕΠ για τους μετανάστες. 

Όχι μόνο δηλαδή θα "βολευτούν" δικά μας παιδιά, αλλά στο μέλλον είναι βέβαιο ότι θα παρουσιαστεί η ανάγκη "επικοινωνίας" με τους μετανάστες στην μητρική τους γλώσσα. Έτσι θα προσληφθούν και ως "διερμηνείς" και ως άλλου είδους υπάλληλοι και μετανάστες. 

Ένα κράτος που υπολειτουργεί, που υποφέρει από γιγαντισμό και κάποιοι θέλουν να το γιγαντώσουν ακόμη περισσότερο, για να "εντάξουν" τους τριτοκοσμικούς μετανάστες, οι οποίοι απέτυχαν να ενταχθούν σε κάθε χώρα του δυτικού ημισφαιρίου. Αλλά τι να κάνουμε, "δικά μας παιδιά" και αυτοί.

Όπως φάνηκε και στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας, οι νέοι "πρασινοφρουροί" είναι οι Πακιστανοί. Μπορεί το κίνημα να τους αφήσει παραπονέμενους; 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: