Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ....ΠΑΝΗΓΥΡΙ


carriermoving
Απο ό,τι φαίνεται, το πανηγύρι δεν θα αργήσει να αρχίσει, αφού τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Κινέζοι δεν υποτάσσονται στην
παγκόσμια αρχή που χρησιμοποιεί την παγκόσμια τράπεζα και το ΔΝΤ για να εδραιώσει την παγκόσμια κυριαρχία της.

Αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια σκακιέρα:

1. Η Ευρώπη έχει εξουδετερωθεί και ασχολείται μ,ε τα ψεύτικα χρέη της, αντί με μία κίνηση, ενωμένη να πει ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ.

2. Οι Η.Π.Α. είναι το κράτος δούλος και αποτελεί το μακρύ χέρι της σκοτεινής ελίτ. Κάλλιστα ο Ομπάμα, θα μπορούσε να βάλει το FBI και τη  CIA ή την NSA και να στείλει στον αγύριστο τους ιδιοκτήτες της παγκόσμιας τράπεζας μαζί με όλα τα χρέη της Αμερικής που ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των 15 τρις δολαρίων. 
Γιατί δεν το κάνει;

3.Οι Ιαπωνία, ο δούλος της ανατολής, πουλάει τσαμπουκά ταυτόχρονα στους Ρώσους διεκδικώντας τα νησιά Κουρίλ στο βορρά, καθώς και στους Κινέζους, διεκδικώντας την θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κίνας και Οκινάουα. 

Στις δύο αυτές περιοχές, ο αμερικανικός στόλος του Ειρηνικού κάνει ασκήσεις προκαλώντας καΙ ξοδεύοντας μεγάλα χρηματικά ποσά τη στιγμή που υποτίθεται ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν χρήματα για την δημόσια υγεία.

4. Ο Πούτιν κάνει ασκήσεις ταυτόχρονα στη Μαύρη και στη Βόρεια θάλασσα, ενώ οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις της Άπω Ανατολής, έχουν τεθεί σε κατάσταση ύψιστης ετοιμότητας.
Η τελευταία παρτίδα έχει ξεκινήσει. 
Οι παίχτες έστησαν τα πιόνια και τα τσιράκια τους. Περιμένουμε την πρώτη κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: