Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Εξόντωση της πολύτεκνης οικογένειας ή του ελληνικού γένους;

politeknoi

Μόνο έτσι μπορεί κανείς να εξηγήσει την περικοπή επιδομάτων από τους πολύτεκνους Έλληνες, οι οποίοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, την ώρα που συνεχίζονται οι περικοπές σε δώρα και μισθούς τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θέλει να επαναφέρει τα εισοδηματικά κριτήρια, με αποτέλεσμα χιλιάδες οικογένειες να χάσουν αυτό το μικρό βοήθημα για τα παιδιά τους. 

Δεν συνυπολογίζεται φυσικά το μέγεθος της αδικίας όταν για κάθε παιδί πολυτέκνου δίνεται επίδομα κάτι λιγότερο από 3 ευρώ την ημέρα, την ώρα που στην υπόλοιπη Ευρώπη η πολυτεκνία όχι μόνο προστατεύεται αλλά προωθείται ως μέσο αναζωογόνησης του δημογραφικού. 

Κάτι τέτοιο στην Ελλάδα είναι παντελώς άγνωστο, αφού το δημογραφικό της είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο, σε σημείο που να θεωρείται σχεδόν βέβαιη η εξαφάνιση του ελληνικού στοιχείου στην ίδια μας την πατρίδα τα επόμενα χρόνια.

Έχοντας υπόψη τα παραπάνω μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι την ίδια ώρα δίνονται μεγάλα πακέτα χρημάτων για τους παράνομα εισερχόμενους μετανάστες οι οποίοι θεωρούνται η εύκολη λύση στο δημογραφικό μας πρόβλημα.

Με ελάχιστα ένσημα μπορεί κανείς να πάρει σύνταξη, μόνο και μόνο δηλώνοντας αλλοδαπός, χωρίς φυσικά να αναφέρουμε τα στραβά μάτια που κάνουν τα υπουργεία σε περιπτώσεις που το κράτος πρόνοιας περιθάλπει δωρεάν χιλιάδες αγνώστου ταυτότητος ανθρώπους, διογκώνοντας στα ύψη το χρέος αυτών των υπηρεσιών. 

Τα δημόσια μαιευτήρια, οι εργατικές κατοικίες και οι παιδικοί σταθμοί είναι κλασικά παραδείγματα κατάφωρης αδικίας εις βάρος των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι μάταια περιμένουν για μια θέση στον ήλιο.

Ήδη, διοργανώνεται διαμαρτυρία, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 9.30 π.μ., έξω από τη Βουλή προκειμένου να υπάρξει αντίδραση σε αυτή την κατάφωρη αδικία εις βάρος των τρίτεκνων οικογενειών και του μέλλοντος της Ελλάδας. Το ζητούμενο είναι η ενεργοποίηση όλων εκείνων που μέχρι σήμερα παραμένουν ανενεργοί παρά τα απανωτά χτυπήματα της κυβέρνησης του μνημονίου. 

Είναι βέβαιο πως σε αυτό συμβάλλει και η καπήλευση όλων των αγώνων του ελληνικού λαού από την Αριστερά, αφού με τη νοοτροπία της και την πρόκληση επεισοδίων γίνεται ο τέλειος προβοκάτορας για τη διάλυση του συνδικαλιστικού κινήματος.
 
Η υποστήριξη της ελληνικής οικογένειας και η προβολή των θεμελίων της εθνικότητας αποτελούν τα τελευταία καταφύγια των Ελλήνων αν θέλουν να συνεχίσουν να ελπίζουν σε βελτίωση των πραγμάτων σε μια πατρίδα που βιώνει την απόλυτη παρακμή.
Γιάννης Πήλιουρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: