Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ

islam norvigia
Με αφορμή την ισλαμική επίθεση στην Στοκχόλμη, διαβάστε τι γίνεται στη Νορβηγία 

Ιδού η σημαία της ισλαμικής Νορβηγίας, που είχαν το θράσος να δημιουργήσουν οι ισλαμιστές! Φανταστείτε τι δεινά περιμένουν τον άμοιρο ελληνισμό, που έχει πολλαπλάσιο πρόβλημα απ’ ότι η Νορβηγία, αλλά και την ατυχία να έχει στην ηγεσία του προδότες Γραικύλους!...

Ανταπόκριση από το Όσλο του Δρα Ησαΐα Κωνσταντινίδη
Ενδεικτική των νέων δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια στις σχέσεις της Ευρώπης με το Ισλάμ είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Νορβηγία, μια χώρα που δεν γειτνιάζει άμεσα με τον μουσουλμανικό κόσμο. 

Καταγράφουμε λοιπόν εδώ μία είδηση, η οποία φανερώνει περίτρανα μια επιθετική στάση συγκεκριμένων μουσουλμανικών κύκλων, που τυχαίνει να ζουν σε χώρες του δυτικού κόσμου.

Πρόσφατα σε εκπομπή νορβηγικού τηλεοπτικού καναλιού, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Μουσουλμανικός ρατσισμός στη Νορβηγία», παρουσιάστηκε μια εν πολλοίς συγκλονιστική ιστορία: η απομόνωση ενός οκτάχρονου χριστιανόπουλου, του Ελίας, μέσα στην ίδια του την πατρίδα! 

Το παιδί αυτό ζει με την οικογένειά του σε μια συνοικία της νορβηγικής πρωτεύουσας του Όσλο, τη Gronland, όπου το 45% των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι μετανάστες, οι περισσότεροι των οποίων νεαρής ηλικίας. Πολύ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στο σχολείο του Ελίας το... 97% των μαθητών είναι παιδιά μουσουλμάνων μεταναστών!

Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα του παιδιού αυτού; Το ότι τα υπόλοιπα παιδιά, τα μουσουλμανάκια, τον αποφεύγουν και τον εμπαίζουν, απλά και μόνο επειδή δεν είναι κι αυτός μουσουλμάνος. Για παράδειγμα τον κοροϊδεύουν ότι είναι ακάθαρτος, επειδή τρώει χοιρινό κρέας, ενώ αυτά όχι και άλλα τέτοια ανάλογα.

Κι αυτά συμβαίνουν τόσο μέσα στον χώρο του σχολείου όσο και έξω στον δρόμο της γειτονιάς του, όπου μάλιστα τα παιδιά αυτά του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν μέχρι τώρα τουλάχιστον τρεις φορές. Αποτέλεσμα όλων αυτών των θλιβερών γεγονότων ήταν ο Ελίας να υποπέσει σε κατάθλιψη, να κλειστεί στον εαυτό του και να μην θέλει να πάει στο σχολείο, ούτε καν να φάει το φαγητό του...

Το παράξενο είναι ότι στην εκπομπή αυτή τόσο το παιδί όσο και η μητέρα του ανέφεραν ότι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με τα παιδιά των μαύρων ή των Κινέζων μεταναστών που ζουν στην πόλη τους, αλλά αποκλειστικά και μόνο με εκείνα των μουσουλμάνων, που τα χαρακτήρισαν ως ιδιαίτερα προκλητικά και επιθετικά. 

Μάλιστα αναγκάστηκαν να δηλώσουν οικογενειακώς άθεοι και όχι χριστιανοί, μήπως και αποφύγουν ακόμα χειρότερες καταστάσεις! Τελικά το παιδί πρόσφατα άλλαξε σχολείο, πηγαίνοντας κάπου όπου δεν υπάρχουν τόσα παιδιά προερχόμενα από μουσουλμανικές χώρες...

Σημείωση elora: 
Στο πρόσωπο του Ταϊμούρ Αμπντουλγαχάμπ αλ-Αμπντάλι, ο οποίος κατάγεται πιθανότατα από το Ιράκ, αναγνωρίζει η σουηδική αστυνομία τον βομβιστή αυτοκτονίας που σκοτώθηκε κατά τη διπλή βομβιστική επίθεση του Σαββάτου στην καρδιά της Στοκχόλμης. 

Ο 28χρονος βομβιστής εγκατέλειψε τη Βαγδάτη το 1992 για τη Σουηδία, όπου και έλαβε την υπηκοότητα, και πιο πρόσφατα ζούσε στη Βρετανία. Στην Ελλάδα άραγε πόσους... Αμπντουλγαχάμπ έχουμε; Δυστυχώς κανείς δεν ξέρει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: