Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Γ.Καρατζαφέρης:"Να δώσουμε χάρη στο Ντερτιλή".



 
Το ΄χει ...το χούϊ να ρίχνει βόμβες στη Βουλή.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης αυτό έκανε και χθες σε συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης. 

Πάνω στη συζήτηση επανέφερε θέμα απονομής χάριτος στον Νίκο Ντερτιλή,τον τελευταίο αξιωματικό της Χούντας που παραμένει επί 35 χρόνια στη φυλακή. 

"Τι φοβάστε ,μήπως βγει και κάνει κίνημα",ήταν η φράση του προέδρου Καρατζαφέρη,αλλά η είδηση είναι αλλού. Ότι κανένας από τους παρόντες βουλευτές δεν αντέδρασε.

Ίσως επειδή πριν απο λίγους μήνες την ίδια πρόταση είχε κάνει και ο Β.Μουλόπουλος του ΣΥΝ. 

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα που μάλλον δεν το έχει υπολογίσει ο Καρατζεφέρης  αλλά και όποιος άλλος προτείνει την αποφυλάκιση Ντερτιλή.

Ο ίδιος δηλώνει κάθετα αντίθετος σ΄ αυτό το ενδεχόμενο και όταν τον ρωτάνε απαντά ότι "εμένα το αποφυλακιστήριό μου θα μου το καρφώσουνε στη κάσα"! 

Ο γιός του Βασίλης τον επισκέπτεται όταν έρχεται από την Αυστρία όπου ζει ,μετά από μία λαμπρή καριέρα στο Πολεμικό Ναυτικό αλλά και στις ειδικές μυστικές επιχειρήσεις,σε πολλά φλεγόμενα σημεία του πλανήτη. 

Ποιος "πήγαινε με χίλια" τον Βασίλη Ντερτίλη υιό του πραξικοπηματία και εκτιμούσε απεριόριστα τις ικανότητές του; 

Δεν θα το πιστέψετε,αλλά αυτός ήταν ο ναύαρχος Χρίστος Λυμπέρης ,γνωστών σοσιαλιστικών φρονημάτων,ο οποίος δεν επέτρεψε σε κανέναν να πειράξει τον αξιωματικό Βασίλη Ντερτιλή και του εμπιστεύτηκε άκρως απόρρητες αποστολές που προς το παρόν δεν γράφονται. 

Πως τα φέρναι η ζωή!
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: