Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Το Πακιστάν ψήφισε ΠΑ.ΣΟ.Κιστάν

061210-paks
Δεν είναι είδηση ότι οι λαθραία εισερχόμενοι μετανάστες που έλαβαν με το τελευταίο νόμο το δικαίωμα να λέγονται Έλληνες, ψήφισαν ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ένα δημοσίευμα του ΒΗΜagazino ήταν αρκετό για να επιβεβαιώσει όλους εκείνους που μιλούσαν για διάταξη που ουσιαστικά οδηγεί σε επικράτηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εις βάρος του εθνικού κράτους. 

Οι έξι τέως λαθρομετανάστες και νυν "έλληνες πολίτες"  λένε τα εξής καταπληκτικά: 

«Δεν θα σας πω ποιον ψήφισα, αλλά θα σας πω ότι για να αποφασίσω κοίταξα ποιος συνδυασμός έχει πακιστανό υποψήφιο και από αυτό μπορείτε να συμπεράνετε ότι έκλινα προς την Αριστερά»
Ασάν Ουλά Χαν, Πακιστάν

«Θα ήθελα να είναι καλύτερη η ποιότητα ζωής για όλους - το σημαντικότερο για εμένα είναι να διορθωθεί η οικονομική κατάσταση της χώρας. 

Οσο για τους μετανάστες, πρέπει να νομιμοποιηθούν οι παράνομοι για να ξέρουν και εκείνοι και το κράτος σε ποια κατάσταση βρίσκονται»
Σαρβάρ Γουλάμ, Πακιστάν

«Ψηφίζω το ΠαΣοΚ για να βγάλει τη χώρα από την κρίση, μπας και είμαστε καλύτερα από το 2012»

Μουσταφά Μαλσούφ, Μαρόκο
"Ο 43χρονος Μούντεστ Σάφι από το Καμερούν, δημότης Ζωγράφου, ο οποίος, αν και δεν μπορεί ακόμη να πει λέξη στα ελληνικά, είναι ο μόνος από όσους συναντήσαμε που έθεσε αυτήν την παράμετρο: 

«Ξέρετε, σε αυτές τις εκλογές επιλέγουμε δήμαρχο και όχι πολιτικά κόμματα. Στην παρούσα πολιτική και οικονομική συγκυρία ο κόσμος ψήφισε με πολιτικά/κομματικά κριτήρια, αλλά εγώ ψήφισα εκείνον που θεωρώ πιο ικανό να προστατέψει το περιβάλλον και να κάνει το καλύτερο για την περιοχή μου»"

Δεν θα σταθούμε σε όλα όσα είπαν οι εν λόγω κύριοι, τα οποία είναι καταφανέστατα, παρά μόνο στην τελευταία αναφορά του δημοσιογράφου σχετικά με τον 43χρονο Καμερουνέζο ο οποίος αν και Έλληνας στα χαρτιά, δεν μπορεί ακόμη να πει λέξη στα ελληνικά! 

Αυτό ίσως είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι ακόμη κι ο νόμος που θεσπίστηκε, γράφτηκε στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. 

Σας θυμίζουμε τη διάταξη που ανέφερε χαρακτηριστικά: "Έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού". 

Στην περίπτωση του κύριου Μούντεστ, τι ισχύει στα αλήθεια;Έχοντας υπόψη τα παραπάνω, εύκολα συνάγεται το συμπέρασμα πως είμαστε ακόμη στην αρχή. Αυτά που βιώσαμε στις πρόσφατες εκλογές ήταν χάδι μπροστά σε αυτά που θα έρθουν, συντομότερα απ' όσο φανταζόμαστε. Εκτός κι αν θέλουμε να πούμε μια ώρα αρχύτερα καληνύχτα!
Γιάννης Πήλιουρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: