Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Συναυλία-παρωδία στον Άγιο Παντελεήμονα

121210-agiospant-epeis

Αντέδρασαν οι κάτοικοι, τα ΜΑΤ χτύπησαν ακόμη και ηλικωμένους

Η αστυνομοκρατία που επικράτησε στην ευρύτερη περιοχή και τα μέτρα στην ουσία κατά των κατοίκων, δημιούργησαν αλγεινές εντυπώσεις! 


Φαίνεται ότι ο «δημοφιλής» Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο εκλεκτός της Νέας Τάξης Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μπορούν πλέον να μεταβούν μόνο συνοδεία των ΜΑΤ στον Άγιο Παντελεήμονα και στις άλλες συνοικίες του κέντρου, που πλήττονται από τη λαθρομετανάστευση και την κοινωνική μηχανική. 

Τόσο δημοφιλείς ή «δημοφιλείς» είναι εκεί; 

Ας είναι...
Πάντως, οι υπεύθυνοι της εκκλησίας δεν είχαν κανένα πρόβλημα να μετατρέψουν το ναό σε θέατρο, με πορτιέρηδες, ταξιθέτες, ασφαλίτες παντού, αλλά και face control κατά των... κατοίκων της περιοχής! 


Που αντιμετωπίστηκαν ως λεπροί και πολίτες β' κατηγορίας. 

Όσο για την εκδήλωση; Τα χειροκροτήματα μέσα και η μετατροπή του ναού σε θέατρο, προκάλεσαν την οργή νεαρής γυναίκας, που αποχώρησε φωνάζοντας «αίσχος»! Η «κοσμική» εκδοχή της θρησκείας, παρουσία του «σιωπηλού» Αρχιεπισκόπου της εκκοσμίκευσης... Είναι να απορεί κανείς για ποιον έγινε η συναυλία... 

Έτσι, μια συναυλία δήθεν για την «ειρηνική συνύπαρξη», μετετράπη για άλλη μια φορά σε εκδήλωση-βιτρίνα του συστήματος, για κάποιους που ήλθαν, είδαν και απήλθαν.


Ο Κάρολος Παπούλιας, ο Ιερώνυμος, ο Αναστάσιος Αλβανίας (το Φανάρι «στήριξε» την εκδήλωση, εξ ου και οι παρουσίες των ανθρώπων του), η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, η βουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζενμπεργκ και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πέμυ Ζούνη.

Οι κάτοικοι δεν έσκυψαν το κεφάλι
Κάποιοι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, προσπάθησαν να μπουν μέσα φωνάζοντας «αίσχος» στην αρχή της συναυλίας και απωθήθηκαν βίαια από την αστυνομία. 


Παρέμειναν όμως αρκετοί συγκεντρωμένοι έξω, παρά τα δρακόντεια μέτρα και τη συνεχή «παρενόχληση» από τα «τσιμπούρια» της Ασφάλειας, αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους. 

500 Έλληνες, που στάθηκαν μέσα στο κρύο έξω από το ναό, όπου οι άνθρωποι του συστήματος, οι «προοδευτικοί», οι καλοζωισμένοι και λοιποί παρείσακτοι, χωρίς καμία σχέση με τη γειτονιά που υποφέρει, έδωσαν μια καλοστημένη παράσταση. 

Τελικά, το σύστημα δεν κρατήθηκε: τα ΜΑΤ χτύπησαν απρόκλητα κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα που ήταν συγκεντρωμένοι έμπροσθεν του ναού στην οδό Αλκιβιάδου και φώναζαν συνθήματα.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα, ήταν ο αποδέκτης των «περιποιήσεων» της ΕΛΑΣ... 

Σημειωτέον, ότι οι διοργανωτές που περίμεναν αντιδράσεις, έβαλαν μεγάφωνα εκτός της εκκλησίας, ώστε να μην ακούγονται οι φωνές και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων. 


Μια σκηνοθετημένη ιστορία λοιπόν, που μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την απόσταση μεταξύ των Ελλήνων κατοίκων των συνοικιών του κέντρου και του συστήματος και θα μετατραπεί σε μπούμερανγκ κατά των εθνομηδενιστών και θιασωτών της πολυπολιτισμικότητας. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: