Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ο ακήρυχτος πόλεμος του YOUTUBE. Ελλάδα VsΤουρκία.



Έλληνες εναντίον Τούρκων, Αλβανοί εναντίον Σέρβων, Βούλγαροι εναντίον Σκοπιανών και όλοι μαζί εναντίον όλων... 
 
Ένας πόλεμος μαίνεται στο ίντερνετ. Ένας πόλεμος που δεν έχει θύματα ανθρώπινες ζωές , αλλά έχει πολύ σπάσιμο νεύρων, απίστευτη ειρωνεία, προκλήσεις, και πολλές φορές, έξυπνες ατάκες.
 
Εδώ είναι Βαλκάνια, εδώ τα πάθη χτυπάνε κόκκινο και αφού εδώ είναι η πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης, οι ευκαιρίες για μικρές μικρές σπίθες παρουσιάζονται συνέχεια. Ακόμη και μέσω ίντερνετ.
Σε καθημερινή βάση στο youtube, ανεβαίνουν βίντεο, από Έλληνες, Τούρκους, Αλβανούς, Σέρβους, Βόσνιους, τα οποία άλλοτε υμνούν την απίστευτα ισχυρή πατρίδα τους και άλλοτε περιπαίζουν και χλευάζουν τους άλλους γείτονες τους. Απολαυστικά είναι τα σχόλια και οι απαντήσεις που έπονται σε κάθε βίντεο
 
Το onalert σήμερα θα σας παρουσιάσει τα προκλητικότερα βίντεο των Τούρκων και τις απαντήσεις των Ελλήνων...
 
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 22. ΜΑΣ ΘΥΜΑΣΤΕ;
Με τον τίτλο αυτό το άκρως προκλητικό βίντεο που ανέβασε κάποιος Τούρκος με το ψευδώνυμο Kemalistzafer, ξεκινάει με μια αναδρομή στη μικρασιατική εκστρατεία και στην εναλλαγή των εικόνων εκεί που αναφέρεται στην Ελλάδα παρουσιάζει ένα βατράχι...
 
Ο προκλητικός Τούρκος δείχνει ένα ελληνικό άγαλμα και σχολιάζει “ο πρώτος γκέι της ιστορίας” ενώ το όνομα της Ελλάδας και των 
 
Ελλήνων δεν αναφέρεται σαν Greece ή Greeks αλλά προσθέτει πάντα τη λέξη Gay. Δηλαδή Gaygreeks, και Gaygreece. (ΣτΣ Η τεστοστερόνη σε αυτόν τον “άντρακλα” τον Τούρκο, χτυπάει κόκκινο.)
 
Το προκλητικό τουρκάκι λοιπόν , άνετο πίσω απο την ασφάλεια του υπολογιστή του και της ανωνυμίας του, συνεχίζει το βίντεο του δείχνοντας ένα Οθωμανό στρατιώτη (εικονογραφημένο στο μοτίβο του Κάπταιν – Αμέρικα) και λέει: “Έλληνες είμαστε ο μεγαλύτερος σας εφιάλτης” και στο ίδιο πλάνο σαν να απαντά ένας Έλληνας γράφει:
“Μανούλα μου έρχονται οι Τούρκοι”
Στη συνέχεια δείχνει πολλά πλάνα από τον Μουσταφά Κεμάλ και συνεχίζει με μια γελοιογραφία εποχής όπου φαίνεται ο βασιλιάς Κωνσταντίνος με τον Κεμάλ με το εξής σχόλιο: “Κλόουν Κωστή, Ο Κεμάλ είναι ο πατέρας σου”
 
Μετά συνεχίζει με άλλη γελοιογραφία εποχής με τον Κεμάλ να φυσάει κάτι τραπουλόχαρτα με την ελληνική σημαία και να λέει ότι ο Κεμάλ σκόρπισε την Ελλάδα
Σε άλλο πλάνο έχει φωτογραφία του Ελληνικού στρατού στη Μικρασία και γράφει: ”Χατζηανέστη, έλα να σώσεις τον στρατό σου”
 
Οι προκλήσεις του Τούρκου συνεχίζονται. Δείχνει τους τσολιάδες στον Άγνωστο Στρατιώτη και σχολιάζει: “φολκορική ομάδα είναι αυτοί, ή στρατιώτες;” (ΣτΣ φαίνεται ότι του διαφεύγει ο Πλαστήρας και το 5/24 με τους Τσολιάδες του που οι ίδιοι οι Τούρκοι το είχαν ονομάσει σειτάν ασκέρ από τον τρόμο που προκαλούσε)
 
Ο Τούρκος kemalistzafer δείχνει μέχρι και τα κέρινα ομοιώματα από το μουσείο της Μαντάμ Τυσώ, όπου ο Βενιζέλος βρίσκεται λίγο πιο πίσω από το ομοίωμα του Κεμάλ: “Η Ελληνική εφημερίδα ΤΟ ΘΕΜΑ ρωτάει γιατί είναι πιο πίσω το ομοίωμα; Και ο Τούρκος απαντάει ότι πάντα θα ζείτε στη σκιά του Κεμάλ”
 
Μετά δείχνει ασπρόμαυρα πλάνα από το 1922 και γράφει ότι οι “Έλληνες στρατιώτες ακόμη τρέχουν” και καταλήγει για τους Τούρκους με την πολύ ταπεινή και διακριτική φράση: “έρχονται οι βασιλιάδες του σύμπαντος” (ΣτΣ ειλικρινά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και δεν σχολιάζουμε εδώ)
 
Δείτε το βίντεο είναι απολαυστικό αλλά απολαυστικότερα είναι τα σχόλια των Τούρκων που “ευλογούν τα γένια τους” , μέχρι που παρεμβαίνει ένας Έλληνας με το ψευδώνυμο ELDYK287 και τους βάζει στη θέση τους: ”the end is coming mongols”
 
 
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ
Ο τίτλος στο βίντεο που έχει ανεβάσει ο Έλληνας fanis88 σε προϊδεάζει.
Είναι απολαυστικό και γεμάτο χιούμορ χωρίς να προσβάλει. Απλά δείχνει τις διαφορές ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία σε πολλά επίπεδα.
 
Ξεκινάει από τους αρχαίους ήρωες με πλάνα Λεωνίδα , συνεχίζει με τον Βλαντ Τσέπες (τον γνωστό Δράκουλα που ναι μεν δεν ήταν Έλληνας αλλά ήταν ...Τουρκοφάγος)
Στη συνέχεια δείχνει διάφορες όμορφες Ελληνίδες σε αντιδιαστολή με ...όμορφες Τουρκάλες. 
 
Πάει στην Παπαρίζου και στη συνέχεια στον Τούρκο Εθνικό Τραγουδιστή Μπάρις Μάντσο.
 
Καταλήγει δείχνοντας με έξυπνο τρόπο αρχαία ελληνικά μνημεία εντός του Ελλαδικού χώρου και μετά πάλι αρχαία ελληνικά μνημεία που βρίσκονται στη Τουρκία, ζητώντας συγγνώμη από τους Τούρκους που δείχνει ελληνικά μνημεία, αλλά εκείνοι , απλά δεν έχουν δικά τους.
 
Σας ενημερώνουμε ότι το βίντεο τελειώνει με μια έκφραση αγανάκτησης.
Επίσης σας προτείνουμε να διαβάσετε τα σχόλια. 



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: