Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΒΟΜΒΑ – ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ – ΟΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 (+ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ)

mnimonio_-3
Το Mνημόνιο 3 σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. 


Αυτό το κείμενο που θα ορίσει εν πολλοίς σχεδόν όλες τις πτυχές της πολιτικής των επόμενων ετών μέχρι σήμερα δεν είναι στη διάθεση των πολιτών, τις ζωές των οποίων θα επηρεάσει.


ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3

Επειδή η ενημέρωση δεν μπορεί να γίνεται με διαρροές και επειδή μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση το ThePressProject θα δημοσιεύσει μεταφρασμένο το τελευταίο προσωρινό κείμενο που έφτασε γραφεία του την Παρασκευή.


Το κείμενο αυτό έχει ημερομηνία λίγων ημερών και ως εκ τούτου δεν είναι ολοκληρωμένο σε όλα του τα σημεία. 


Επιπλέον η μετάφραση που δημοσιεύουμε είναι ανεπίσημη.


Για το λόγο αυτό δημοσιεύουμε και τις αντίστοιχες σελίδες στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο για όποιον θέλει να κάνει αντιπαραβολή. 

Στην μετάφραση μας βοηθάει η ομάδα Xpressed (κρατήστε το όνομα).


Καθώς η διαδικασία της μετάφρασης συνεχίζεται φτάνουν στο TPP επικαιροποιημένες εκδόσεις του μνημονίου που περιπλέκουν το έργο μας. 


Στόχος μας είναι να δώσουμε πρόσβαση σε αυτή την πολύ σημαντική πληροφορία το συτνομότερο δυνατό και με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3
Το κείμενο θα δημοσιεύεται σε μέρη, κάθε φορά που θα ολοκληρώνεται η επιμέλεια κάποιου τμήματός του.


Μέχρι στιγμής έχουν μεταφραστεί τα τμήματα για τις διαρθρωτικές αλλαγές, τη φορολογική μεταρρύθμιση, τη δημόσια διοίκηση, το συνταξιοδοτικό, την υγεία και την εκπαίδευση, τις τηλεπικοινωνίες, τη δικασική μεταρρύθμιση, την ενεργειακή πολιτική και τις μεταφορές.


Μείνετε συνδεμένοι.


Σήμερα δημοσιεύουμε και το συνοδευτικό κείμενο στρατηγικής για το 3ο μνημόνιο. 

Η μετάφραση έχει γίνει από την ομάδα X-pressed

Δεν υπάρχουν σχόλια: