Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Συνεργασία Αρμάτων & Ελικοπτέρων στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων της Ξάνθης !(φώτο)

81.jpg--650X488
Συνεργασία  Ίλης Μέσων Αρμάτων με βολές εν κινήσει ,ελιγμούς και τακτικό σχεδιασμό έγινε απο τους Νέους Ανθυπίλαρχους στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων της Ξάνθης !


14
Οι Νέοι Ηγήτορες των Τεθωρακισμένων ασκήθηκαν εκτελώντας οι ίδιοι όλες τις ενέργειες από την σχεδίαση μέχρι την εκτέλεση των ενεργειών του πληρώματος των Αρμάτων !
2
Είναι μια καλή ευκαιρία η εναλλαγή των ρόλων απο Αρχηγό πληρώματος μέχρι και  τον Επικεφαλής της ΙΜΑ ώστε να έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες αλλά και τις ίδιες ευθύνες!
Η Όλη Άσκηση σχεδιάστηκε από τους Επιτελείς της Σχολής Τεθωρακισμένων του Βασικού Τμήματος της Εκπαίδευσης της Σχολής και εκτελέστηκε αποκλειστικά απο τους νέους Ανθυπιλάρχους του Όπλου των Τεθωρακισμένων !
3
Από 18 έως 22 Μαΐου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Βολής- Ασκήσεων Ξάνθης, η ΤΑΜΣ «Συγκροτήματος Ίλης Μέσων Αρμάτων» από τους Ανθυπιλάρχους του Βασικού Τμήματος Εκπαίδευσης της Σχολής Τεθωρακισμένων.
9
Να σημειωθεί οτι σύμφωνα με το σενάριο της Ασκήσεως σε επίπεδο ΙΜΑ υπήρξε συνεργασία των Αρμάτων της Ίλης με Ελικόπτερα της Α.Σ Επιθετικά και Μεταγωγικά !
56
Δοκιμάστηκαν και ελέγχθηκαν εκτός των άλλων και οι υπερσύγχρονοι Ασύρματοι των Αρμάτων και Ελικοπτέρων με το σύστημα Αναπήδησης Συχνοτήτων !

Δεν υπάρχουν σχόλια: