Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Σεραφείμ Γκαλιμάνη


gkalimanis-600X341
ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
Η πρωτοεμφανιζόμενη «Οργάνωση Πολιτοφυλακής Λαΐκή Δικαιοσύνη» ανέλαβε με ανακοίνωσή της την ευθύνη για τη δολοφονία του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Σεραφείμ Γκαλιμάνη, στις 21 Φεβρουαρίου.

 
Tότε, ο Αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού, Μάκης Γκαλιμάνης, πατέρας δύο παιδιών, 47 ετών, δολοφονήθηκε το απόγευμα κοντά στη Λαμία.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το θύμα βγήκε από το σπίτι του, λίγο πρίν τις πεντέμισι το απόγευμα, στη περιοχή Κουβέλα, ανάμεσα στη Λαμία και την Στυλίδα, για να πάει για κυνήγι στην ευρύτερη περιοχή.

 
Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό του, τύπου τζιπ, τον πλησίασε επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν δύο ή τρία άτομα.
Οι αστυνομικοί βρήκαν 18 κάλυκες από καλάσνικοφ και δύο κάλυκες από πιστόλι των εννέα χιλιοστών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το θύμα δέχθηκε σφαίρες από το θώρακα μέχρι το κεφάλι, και απ' όλες τις πλευρές και έπεσε αιμόφυρτος στο κάθισμα του αυτοκινήτου. 

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και εξεπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό ενώ ελέγχουν με μπλόκα την ευρύτερη περοχή για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και των δραστών. Μαζι με τους αστυνομικούς της Ασφαλείας έρευνες διεξάγουν και στελέχη της Αντιτρομοκρατικής.
 
Άφαντοι παραμένουν μέχρι σήμερα οι δράστες της εν ψυχρώ εκτέλεσης.

Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει λιγοστές πληροφορίες για το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, το οποίο κατα πληροφορίες ήταν μάρκας PASSAT ή ΤΟΥΟΤΑ , χρώματος μαύρου.

Όπως κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες κινήθηκε γρήγορα, βγήκε από τον οικισμό Κουβέλα και βρέθηκε στην εθνική οδό πριν ακόμα φτάσουν οι αστυνομικοί. 
 
Τα μπλόκα που έστησαν σε διάφορα κομβικά σημεία δεν απέδωσαν ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως η κινητοποίηση της Αστυνομίας συνεχίζεται ακόμη.
 
 
Περισσότερα σε λίγο...
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: