Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

asyl-mc3bcll 
7311ceb2111Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Έπρεπε να έρθει ένας γνήσιος Αφρικανός για διαφωτίσει τους… κουτόφραγκους που φιλοδοξούμε να τος μοιάσουμε και τους «προοδευτικούς» Έλληνες για την αλήθεια σχετικά με τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, κυρίως Αφρικανούς και όχι μόνο, που τον τελευταίο καιρό σαν τσουνάμι πλημυρίζουν την χώρα μας και την ευρωπαϊκή ήπειρο.


Ο Sergei Boret Bokwango, είναι μόνιμος αντιπρόσωπος του Κονγκό στην Open Networking User Group του ΟΗΕ, που εδρεύει στην Γενεύη. 


Είναι δηλαδή ένα αξιόπιστο πρόσωπο και το κυριότερο προέρχεται από την Αφρική γι αυτό και ο λόγος του έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο Sergei Boret Bokwango μιλώντας σε μια μεγάλη και πολύ γνωστή γερμανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, τόνισε κατ” αρχή πως όλοι αυτοί που έρχονται «κυνηγημένοι» στην Ευρώπη έχουν πληρώσει για τα ναύλα τους από 2.500 ευρώ και πάνω! 

Δυστιχισμένοι που έχουν να πληρώσουν τέτοια ναύλα, είναι τουλάχιστον παράδοξο!

Και συνεχίζοντας δήλωσε ομολογώντας τα εξής χαρακτηριστικά : «Οι Αφρικανοί που βλέπω εγώ στην Ιταλία είναι αποβράσματα και αφρικανικά… σκουπίδια. 


Αναρωτιέμαι γιατί η Ιταλία και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες ανέχονται τέτοια άτομα να εισέρχονται, (ανεξέλεγκτα), στην επικράτεια τους.

Έχω ένα πολύ έντονο συναίσθημα θυμού και ντροπής απέναντι σε αυτούς τους Αφρικανούς λαθρομετανάστες που είναι σαν.. αρουραίοι που θέλουν να κατακυριεύσουν τις πόλεις της Ευρώπης».

Κατά τα άλλα, εμείς με ανοιχτές τις «αγκάλες» μας συνεχίζουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα να ανεχόμαστε μια κατάσταση που μπορεί να εξελιχτεί σαν η οριστική ταφόπετρα του ελληνορθόδοξου ελληνισμού, προς δόξα της Νέας Τάξης του αφελληνισμού μας.

Αν δεν αντιδράσουμε πριν είναι πολύ αργά…


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeilaakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: