Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ! ΝΑΤΟϊκή βάση στην Κάρπαθο πρότεινε ο Καμμένος στις ΗΠΑ!

2_big--650X366
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον συναντήθηκε στο Πεντάγωνο με την Υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Christine Wormuth.


Αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ υπάρχει ανησυχία για όσα συμβαίνουν στην περιοχή και την εξάπλωση του Ισλαμικού φονταμενταλισμού, Υεμένη, Συρία, Ιρακ κτλ και η Ελλάδα είναι η πρώτη Χριστανική χώρα σε αυτή την περιοχή του κόσμου, καθώς ο Ερντογαν παίζει πλεον τον ρόλο του επιτήδιου ουδέτερου σε σχέση με τον ISIS – hellasforce
EEZ-Greece-Egypt-Cyprus1
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:
«Ανταλλάξαμε απόψεις και συμφωνήσαμε ότι θα συνεχιστεί αυτός ο διάλογος. 

Θεωρώ ότι ήταν μία πολύ σημαντική συνάντηση. 

Μου εξήγησε ότι ο Υπουργός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λευκό Οίκο γιατί ρυθμίζουν την πολιτική στη Μέση Ανατολή και ζήτησε να συναντηθούμε το συντομότερο δυνατό.

Μιλήσαμε για τα θέματα που αφορούν τη νότια πτέρυγα του ΝΑΤΟ και ιδιαίτερα τα θέματα της τρομοκρατίας και το ρόλο που θα παίξει η Ελλάδα, το σημαντικό ρόλο που παίζει η Σούδα και η ναυτική βάση, όπως επίσης και τη δυνατότητα να δημιουργηθεί μία Νατοϊκή αεροπορική βάση, μάλλον οι δραστηριότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Κρήτη να μεταφερθούν κατόπιν της πρότασης της ελληνικής Κυβέρνησης και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μετά από εισήγηση της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Κάρπαθο. »


Δεν υπάρχουν σχόλια: