Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Κατάντια να μας απειλεί ο ΑλβανοΚατσαπλιάς και εμείς …Ουδέν σχόλιο !

7415Τέτοια κατάντια να μας απειλεί ο ΑλβανοΚατσαπλιάς και εμείς περί άλλων τυρβάζουμε …


Τα ίδια ακριβώς κάναμε στη Θράκη και δείτε που καταντήσαμε και που θα φτάσουμε κανείς δεν τον φαντάζεται !

Το να μας απειλεί ο Αλβανός με τις πλάτες της Τουρκίας μιας Χώρας σαν την Αλβανία που ζει αποκλειστικά απο τα εμβάσματα που στέλνουν οι εργάτες Αλβανοί και οι ληστές των Ελληνικών περιουσιών πάει πολύ !

Αλλά αν η προηγούμενη Κυβέρνηση απλά το έκανε πως δεν το άκουγε ,ετούτοι εδώ θα αρχίσουν να μας λένε ούτε λίγο ,ουτε πολύ οτι οι Αλβανοί έχουν δίκιο!

Δεν τους τρίξαμε τα δόντια ,δεν κάναμε ποτέ έλεγχο πόσα και από που στέλνουν τα εμβάσματα οι Αλβανοί που κατοικούν στην χρεοκοπημένη  Χώρα μας και να βγάζουν έξω αφορολόγητα τα Ευρώ μας …Ενώ τους παρέχουμε τα πάντα Υγεία Μόρφωση και Ιθαγένεια!

Δεν έκαναν ποτέ έλεγχο στο ΕΣΥ οι προηγούμενοι θα κάνουν ετούτοι εδώ ; …Ουδέν Σχόλιο !
Μετά την ρηματική διακοίνωση της αλβανικής κυβέρνησης που ζητούσε από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών χάρτες των θαλασσίων οικοπέδων του Ιονίου όπου η Ελλάδα σκοπεύει να ερευνήσει για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα επανήλθε σήμερα ανατροφοδοτώντας τις απόψεις ότι παραβιάζεται η αλβανική υφαλοκρηπίδα.

«Δεν σκοπεύουμε να διαπραγματευτούμε το εθνικό συμφέρον για χάρη της καλής γειτονίας» είπε ο κ. Ράμα και συνέχισε:
 «Κανείς δεν πρέπει να ξαφνιάζεται, αν το αλβανικό κράτος ζητάει από τις ελληνικές αρχές, με βάση της διπλωματικές πρακτικές, πληροφορίες για τις έρευνες στο Ιόνιο.

Και δεν είναι μυστικό να πω ότι δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, με τη νέα κυβέρνηση στην Αθήνα, η προσπάθεια να βρούμε κοινή γλώσσα και να επιλύσουμε ένα ζήτημα εθνικού συμφέροντος, όπως είναι τα θαλάσσια σύνορα. 

Εμείς δεν σκοπεύουμε να διαπραγματευτούμε το εθνικό συμφέρον για τις σχέσεις καλής γειτονίας.

Δεν έχουμε δεσμευθεί να κλείνουμε τα μάτια μας, όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα που δεν δημιουργήσαμε και δεν τροφοδοτούμε εμείς».

Απαντώντας στον πρωθυπουργό της Αλβανίας, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κούτρας κάλεσε τα Τίρανα να επιστρέψουν στη λογική και στο σεβασμό της νομιμότητας και του διεθνούς δικαίου. …Τρέχα γύρευε !

«Η πολιτική ηγεσία της φίλης και γείτονος χώρας διολισθαίνει, λόγω και έργω, καθημερινά.

 Η επιστροφή στη λογική και στο σεβασμό της νομιμότητας και του διεθνούς δικαίου αποτελεί τον ασφαλέστερο δρόμο για την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας. Ουδέν σχόλιο περαιτέρω» δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.

Τέτοια  μπούρδες λέγαμε και για την Τουρκία και σήμερα κινδυνεύουμε να μας πετάξουν εμάς έξω από την Ευρώπη …Ώχ τα χάλια μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια: